ΣΠΟΡ

Αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν ένα απίθανο γλέντι υποδοχής στο πούλμαν της ομάδας με τους παίκτες και το Κύπελλο.

Η Δεκελείας και οι υπόλοιποι δρόμοι κατακλύστηκαν από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και την ώρα που έφτασε το πούλμαν έγινε χαμός. Συνθήματα, καπνογόνα και σκηνές χαράς για το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της Ένωσης.

2526691


(Πηγή: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Πάνω στο πούλμαν οι παίκτες έκαναν σαν τρελλοί πανηγυρίζοντας με τον κόσμο, με τον αρχηγό Χρήστο Αραβίδη να δίνει τον τόνο και ας είχε πόνους από τα τρία δόντια, που έχασε στο φινάλε του αγώνα από την σύγκρουσή του με τον Μποτία.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Το αρχικό πρόγραμμα ήταν να μπορέσει το πούλμαν να φτάσει στον χώρο που υπήρχε το γήπεδο της ΑΕΚ, λόγω όμως του κόσμου, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Έτσι προτιμήθηκε να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις λατρείας στον κεντρικό δρόμο πριν τελικά αποχωρήσει για το ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή. Κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, από το πλήθος του κόσμου.

Το μήνυμα για τον Παντελίδη

Ανάμεσα στα τόσα μηνύματα της βραδιάς ξεχωρίζει ασφαλώς εκείνο του αδελφού του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, που ήταν γνωστό ότι ήταν οπαδός της Ένωσης.

pantelidis


(Πηγή: Facebook)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ