ΣΠΟΡ

Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του από γροθιά αντιπάλου του στο κεφάλι

Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του από γροθιά αντιπάλου του στο κεφάλι

Τον θάνατο του Μίκαελ Φαβρέ της ομάδας Σαν Χόρχε θρηνεί το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, μετά από κτύπημα αντιπάλου του στο κεφάλι κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ντεφενσόρες ντε Κολόν, σε τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες.

Ο 24χρονος Φαβρέ δέχεται ένα μαρκάρισμα από τον Ζερόμ Κιντάνα δίπλα στην γραμμή του πλαγίου και η κάμερα δείχνει να χτυπά στο κεφάλι του από το γόνατο του αντιπάλου του, όπως έπεφταν στο χορτάρι. Καθώς σηκώθηκε να ζητήσει τον λόγο και στη μίνι ένταση που δημιουργήθηκε, 2ος ποδοσφαιριστής της Ντεφενσόρες, ο Φάβιο Λαρόσα τον χτυπά στο κεφάλι, ένα κτύπημα που φαίνεται ότι ήταν το μοιραίο για τον άτυχο ποδοσφαιριστή, που έπεσε στο έδαφος. Έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Σαν Ροκέ, όπου και κατέληξε.

Ο Λαρόσα κυνηγήθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ κινδύνεψε να τον λυντσάρουν οι οπαδοί μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του παίκτη, ενώ μαζί με τον Κιντάνα οδηγήθηκαν στην Αστυνομία για να δώσουν κατάθεση, χωρίς πάντως να ασκηθούν άμεσα διώξεις. Όλο το υλικό έχει στα χέρια του Εισαγγελέας, που πιθανόν να απαγγείλει κατηγορίες τις επόμενες ημέρες.

afa

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής αναγκάστηκε να εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Μίκαελ Φαβρέ, που ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, ενώ και άλλοι σύλλογοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ