ΣΠΟΡ

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε τους διαιτητές του 3ου τελικού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε τους διαιτητές του 3ου τελικού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Οι κύριοι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ να διευθύνουν τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, σε μια «επεισοδιακή» συνεδρίαση καθώς είχαμε την «τιμωρία» των διαιτητών του 2ου τελικού αλλά και εκείνων του ΑΕΚ-Άρης, που τελείωσε με 5 παίκτες...

Αρχικά, η ΚΕΔ/ΕΟΚ τιμώρησε συνολικά πέντε διαιτητές. Αποφασίστηκε να μην οριστούν στις 2 επόμενες αγωνιστικές των τελικών οι κύριοι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος, ουσιαστικά για την τελευταία φάση (τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη πριν σουτάρει έξω από τα 6,75μ. για το 66-68) στο ματς της Κυριακής.

2530416


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Παναθηναϊκός παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κράτησε χαμηλά τους τόνους, τονίζοντας μάλιστα ότι «αν και η ομάδα δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ, εσείς κάντε ό,τι θέλετε, βάλτε όποιους διαιτητές θέλετε, εμείς θα παίξουμε με ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός» και αποχώρησε πριν την διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Χρήστος Σταυρόπουλος ανέβασε τους τόνους, απευθυνόμενος στους ανθρώπους της ΚΕΔ, φέρεται να ζήτησε ακόμη και την παραίτηση της ΚΕΔ και στη συνέχεια αποχώρησε και εκείνος.

2529315


(ΑΕΚ-Άρης / Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Οι άλλοι δύο διαιτητές που τιμωρήθηκαν, ήταν οι Γκόντας και Φούφης, για την απόφασή τους να αφήσουν με τρεις παίκτες την ΑΕΚ και δύο τον Άρη αντίστοιχα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου μικρού τελικού, στο ΟΑΚΑ.

Οι διαιτητές των τελικών

Έτσι στις 2 επόμενες αγωνιστικές θα σφυρίξουν:

3ος αγώνας

Τετάρτη 25/5
Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-ΑΕΚ Χριστοδούλου-Σχινάς-Σταματόπουλος (Τανατζής/Δροσόπουλος)

Πέμπτη 26/5
ΣΕΦ 19.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Παναγιώτου (Μουζάκης Στ./Βιδάλης)

4ος αγώνας

Σάββατο 28/5 (αν χρειαστεί)
ΟΑΚΑ 19.00 ΑΕΚ-Άρης Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Παπαπέτρου (Μαύρος/Άκελ)

Κυριακή 29/5
ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χριστοδούλου-Σχινάς-Μητσόπουλος (Ελευθεριάδης/Ντίνος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ