ΣΠΟΡ

Ο Μουρίνιο «κλειδώνει» την απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς, η Άρσεναλ «αγκαλιά» με τον Βάρντι

Ο Μουρίνιο «κλειδώνει» την απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς, η Άρσεναλ «αγκαλιά» με τον Βάρντι
Reuters / Gonzalo Fuentes

Ιμπραΐμοβιτς και Βάρντι είναι οι πρώτες μετεγγραφικές βόμβες του καλοκαιριού, που αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ώρες. Ο Σουηδός συμφώνησε τους όρους του συμβολαίου του και μένει η έγκριση του Ζοσέ Μουρίνιο για να πάει στην Μάντσεστερ Γιουν. Η Άρσεναλ πλήρωσε την ρήτρα του Τζέιμι Βάρντι, που προβάρει την φανέλα των «κανονιέρηδων», την ώρα που οι οπαδοί της Λέστερ βρίζουν την σύντροφό του!

Στα χέρια Μουρίνιο η απόκτηση Ζλάταν

Ο Ιταλός σούπερ ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα συμφώνησε πλήρως τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σύμφωνα με τον Αγγλικό Τύπο: 280 χιλιάδες € την εβδομάδα και 13,5 εκατομμύρια για το μονοετές συμβόλαιο με τους «μπέμπηδες» (η Mirror ανεβάζει το ποσό στα 380 χιλιάδες € εβδομαδιαίως- περισσότερα από 18 εκατ. € το χρόνο), όμως η συμφωνία δεν έχει κλείσει.

2015 12 04T203040Z 87128660 GF10000254856 RTRMADP 3 SOCCER FRANCE


(Πηγή: Reuters / Eric Gaillard)

Απομένει να συμφωνήσει ο Ραϊόλα τη δικιά του αμοιβή, κυρίως όμως να συναντηθεί ο Ζλάταν με τον Μουρίνιο και να συζητήσουν τον ρόλο του στην ομάδα. Ο Σουηδός θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για αυτό απέρριψε προσφορά της Τότεναμ (που αποκαλύπτεται ότι κινήθηκε πρώτη). Θα πετάξει τις επόμενες ώρες στο Μάντσεστερ, αφήνοντας για λίγο την προετοιμασία της εθνικής Σουηδίας, και εφόσον συμφωνήσουν θα υπογράψει και το συμβόλαιο του.

GettyImages 89123113


(Πηγή: Getty Images / Kevork Djansezian)

«Κανονιέρης» ο Βάρντι

Σύμφωνα με το Skysports, που πρώτο απεκάλυψε την συμφωνία Ζλάταν-Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ θα μπορούσε να αποκτήσει και τον Τζέιμι Βάρντι καταβάλλοντας την ρήτρα των περίπου 26 εκατομμυρίων €, αλλά προτίμησε να μην κλείσει τον δρόμο στον Ράσφορντ.

2016 05 03T080720Z 1634360759 LR1EC530MJXU7 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI


(Πηγή: Reuters / Darren Staples)

Η Άρσεναλ κινήθηκε αστραπιαία, κατέβαλε το ποσό (το επιβεβαίωσε ο Ρανιέρι μιλώντας στην Gazzetta dello Sport) και με προξενητή τον Γουίλσιρ (οι δυο τους είναι στην εθνική) ο Βάρντι καλείται να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί το 4ετές συμβόλαιο, που του προσφέρουν οι Λονδρέζοι με 150 χιλιάδες € αμοιβή την εβδομάδα (περίπου 100 παίρνει τώρα με βάση το καινούργιο συμβόλαιο, που υπέγραψε τον Φεβρουάριο στην Λέστερ) στις επόμενες ώρες (αγγλικά μέσα κάνουν λόγο και για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις αύριο Κυριακή).

Επίθεση στην όμορφη Ρεμπέκα

Κυρίως όμως να σταθμίσει τις αντιδράσεις των οπαδών της Λέστερ, επώνυμων και μη (ο Λίνεκερ ήδη δημόσια τον συμβούλευσε να μην πάει στην Άρσεναλ), οι οποίοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό του στο Twitter, κυρίως όμως της συζύγου του Ρεμπέκα.

rebvardy


(Πηγή: Twitter)

Πολλοί από αυτούς ξεπέρασαν μάλιστα τα όρια, αναγκάζοντας την να κάνει ανάρτηση και να τους ζητά να μην την εμπλέκουν σε όποια απόφαση και αν πάρει τελικά ο Βάρντι.

2016 05 07T193547Z 105651347 MT1ACI14373234 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI EVE


(Πηγή: Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic)

Τον παίκτη ήθελε και η Λίβερπουλ, που όμως δεν μπορούσε να καταβάλει το ποσό της ρήτρας, όχι γιατί δεν είχε τα χρήματα, αλλά επειδή αυτή ίσχυε μόνο για ομάδα, που θα αγωνιζόταν την επόμενη σεζόν στο Champions League!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ