ΣΠΟΡ

EURO 2016: Aλκοόλ τέλος σε Λανς και Λιλ

EURO 2016: Aλκοόλ τέλος σε Λανς και Λιλ
REUTERS

Οι αρχές στις γαλλικές πόλεις της Λιλ και της Λανς, όπου βρίσκονται, ήδη,  χιλιάδες ‘Αγγλοι και Ρώσοι ποδοσφαιρόφιλοι για το Euro 2016, σύμφωνα με το Reuters, αποφάσισαν την απαγόρευση της πώλησης αλκοόλ από τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και το πρωί της Παρασκευής. 

Ρώσοι και Άγγλοι οπαδοί ενεπλάκησαν σε βίαιες συγκρούσεις στη Μασσαλία την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν τα μονοπάτια τους να συναντηθούν ξανά, καθώς η Ρωσία παίζει με τη Σλοβακία στη Λιλ την Τετάρτη, ενώ η Αγγλία την Πέμπτη θα παίξει με την Ουαλία, στο Λανς μόλις 40 χιλιόμετρα μακριά.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Λιλ είπε σε δήλωσή του ότι απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ από την Τρίτη το βράδυ μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Επίσης ανακοίνωσε και το κλείσιμο των μπαρ στο κέντρο της πόλης από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι την Πέμπτη το βράδυ.

Στην Λανς, ο αρχηγός της αστυνομίας διέταξε την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ από την Τετάρτη τα ξημερώματα μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, δηλαδή 48 ώρες, σε καταστήματα και σε σούπερ μάρκετ κοντά σε χώρους στάθμευσης και πρατήρια υγρών καυσίμων που βρίσκονται ανάμεσα στις δύο πόλεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ