ΣΠΟΡ

Ο Μάνι Πακιάο θα φορέσει και πάλι τα γάντια του το φθινόπωρο

Ο Μάνι Πακιάο θα φορέσει και πάλι τα γάντια του το φθινόπωρο
Reuters / Mark J. Rebilas USA TODAY Sports

Στις αρχές Απριλίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα ρινγκ, αλλά ο Μάνι Πακιάο φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και θα αγωνιστεί για μία ακόμη φορά το φθινόπωρο σε ένα event που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Ο 37χρονος Μάνι Πακιάο, ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο της πυγμαχίας, εξελέγη τον Μάιο στην Γερουσία των Φιλιππίνων και είχε δηλώσει μετά τη νίκη του επί του Τίμοθι Μπράντλεϊ Τζούνιορ, ότι θέλει να αφοσιωθεί στην πολιτική του καριέρα.

2016 04 10T040522Z 2139343813 NOCID RTRMADP 3 BOXING BRADLEY VS PACQUIAO


(Πηγή: Reuters / Mark J. Rebilas USA TODAY Sports)

Όμως ο μάνατζερ του Μπομπ Αρούν, του μετέφερε ότι υπάρχει ημερομηνία το φθινόπωρο για έναν αγώνα που θα πωληθεί στην συνδρομητική τηλεόραση και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Πακιάο μοιάζει να αναθεωρεί την απόφασή του για απόσυρση. Ζήτησε την σχετική άδεια από τον πρόεδρο της Γερουσίας και την πήρε.

Μάλιστα ο Αρούν ανέφερε και συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αρχικά ο αγώνας (με άγνωστο προς το παρόν αντίπαλο) θα μπορούσε να γίνει στις 15 Οκτωβρίου, όμως ο Πακιάο θα έπρεπε να βρίσκεται στις Φιλιππίνες καθώς υπάρχει η ψήφιση του προϋπολογισμού.

2016 01 19T214623Z 270603262 NOCID RTRMADP 3 BOXING PACQUIAO VS BRADLEY PRESS CONFERENCE


(Πηγή: Reuters / Jayne Camin-Oncea USA TODAY Sports)

Έτσι σύμφωνα με τον Αρούν, ο αγώνας θα γίνει είτε στις 29 Οκτωβρίου είτε στις 5 Νοεμβρίου. Αντίπαλος του Πακιάο δεν θα είναι πάντως κάποιος από τα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας του (ημιβαρέα) αλλά πιθανότατα ο νικητής του αγώνα Τέρενς Κρόφορντ (Αμερικανός, παγκόσμιος πρωταθλητής τζούνιορ)- Βίκτορ Ποστόλ (Ρώσος), που διοργανώνει ο Αρούμ στις 23 Ιουλίου στο Λας Βέγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ