ΣΠΟΡ

Επέστρεψαν στην Ισπανία οι παίκτες που βρέθηκαν στην Τουρκία για το φιλικό του Ετόο

Επέστρεψαν στην Ισπανία οι παίκτες που βρέθηκαν στην Τουρκία για το φιλικό του Ετόο
Twiiter / @EtooCharityM

Τέλος καλό, όλα καλά για τους ποδοσφαιριστές που είχαν εγκλωβιστεί στην Αττάλεια από εχθές και επρόκειτο να λάβουν μέρος στο φιλικό/φιλανθρωπικό ματς, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο διεθνής Καμερουνέζος άσσος Σαμουέλ Ετόο. Ο Κάρλες Πουγιόλ περιγράφει τις στιγμές, που έζησαν στην Τουρκία.

Η πρώτη ομάδα παικτών, που είχε ήδη πάει στην Τουρκία, πριν ξεσπάσει η απόπειρα πραξικοπήματος, και ανάμεσά τους ο Πουγιόλ, ο Ντέκο, ο Εσιέν, ο Αμπιντάλ κατάφερε να πετάξει από τα παράλια της Μεσογείου (πολλές εταιρίες low cost δεν είχαν διακόψει τις πτήσεις προς τις ακτές της Τουρκίας λόγω των τουριστών) και να επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Λαουρέν, επιβεβαίωσε πρώτος την άφιξη του γκρουπ με την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

lauren


(Πηγή: Twitter)

Την ίδια φώτο ανέβασε και ο εμβληματικός αρχηγός της Μπάρτσα Κάρλες Πουγιόλ.

puyol3


(Πηγή: Instagram)

"Φτάσαμε στην Βαρκελώνη μετά από όσα έγιναν στην Τουρκία. Υπήρξαν στιγμές ανησυχίας, αλλά νιώθαμε πάντα ασφάλεια και ηρεμία. Σε ευχαριστούμε Σάμουελ Ετόο και θα σε δούμε σύντομα. Μεγάλη αγκαλιά αδελφέ".

Πριν από λίγο και ο Σαμουέλ Ετόο με νέα ανάρτησή του επιβεβαίωσε το αναμενόμενο, την ματαίωση του παιχνιδιού λόγω των γεγονότων στην Τουρκία.

etoo2


(Πηγή: Instagram)

"Φίλοι μου. Για λόγους ασφαλείας, πρέπει να σας ανακοινώσω ότι το φιλικό παιχνίδι, που θα γινόταν στις 20.00 στην Αττάλεια Αρένα, ματαιώνεται μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστώ όλους για την διαρκή υποστήριξή σας και είμαι βέβαιος για την κατανόησή σας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ