ΣΠΟΡ

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ της Μινεζότα πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ της Μινεζότα πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ.
Instagram / @mnunitedfc

Πολλές φορές οι τερματοφύλακες ομάδων έχουν κάνει λάθη, που κοστίζουν το γκολ για την ομάδα τους και αρκετές γκάφες τους συγκαταλέγονται στα αφιερωματικά βίντεο της κάθε χρονιάς.

Αυτό όμως που σημείωσε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας της Μινεζότα Γιουνάιτεντ, στο φιλικό με την Αγγλική Μπόρνμουθ είναι μια κατηγορία μόνο του. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη 4-0 του αγγλικού συλλόγου, που ήταν καλύτερος, αλλά το 2-0 έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Γιατί ο 26χρονος Σάμι Εντζόγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με έναν τρόπο, που δεν θα περίμενε πραγματικά κανείς, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Ευτυχώς που ήταν φιλική αναμέτρηση.

Το εκπληκτικό είναι, ότι ο γκολκίπερ της Μινεζότα, που έχει περάσει για 4 χρόνια και από το Τουρκικό πρωτάθλημα (2010-2014 στην Αντάλιασπορ) είναι από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου. Λίγες ώρες νωρίτερα μάλιστα, ήταν ο MVP της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με τους Ίντυ 11, κάνοντας σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων και κρατώντας το μηδέν στη νίκη της Μινεζότα με 2-0.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ