ΣΠΟΡ

Σοκ από τον θάνατο ποδοσφαιριστή στην Πολωνία, που μαχαίρωσαν χούλιγκανς!

Σοκ από τον θάνατο ποδοσφαιριστή στην Πολωνία, που μαχαίρωσαν χούλιγκανς!
Instagram / @kooooszyk

Στo πένθος έχει βυθιστεί η Πολωνική κοινωνία από τον θάνατο του 19χρονου ποδοσφαιριστή της Κατοβίτσε, Ντομινίκ Κοζόφσκι, τον οποίο φέρονται να μαχαίρωσαν χούλιγκανς!

Ο νεαρός παίκτης, μαζί με τον πατέρα του, έπεσαν θύματα επίθεσης σε σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πόλης, το βράδυ του Σαβάτου προς Κυριακή, από αγνώστους (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομάδα 12 ατόμων). Κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι τον μαχαίρωσαν δύο φορές στο στήθος, ενώ τραυμάτισαν και τον πατέρα του. Ο Κοζόφσκι διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως, υπέκυψε στα τραύματά του μόλις έφτασε εκεί. Ήδη στην Πολωνία κυκλοφορεί η φήμη ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα χούλιγκανς αντίπαλης ομάδας, η Αστυνομία όμως δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο.

kosjowski1


(Πηγή: www.gkskatowice.eu)

Οι Αρχές ήδη συνέλαβαν τρία άτομα ηλικίας 19 και 20 χρονών, τα οποία κρίνονται ύποπτα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ο Κοζόφσκι βρισκόταν στην Κατοβίτσε από τα 9 του χρόνια, και ήταν μέλος των Ακαδημιών της και όλοι στο σύλλογο έκαναν λόγο για ένα χαμογελαστό και χαρούμενο παιδί. Τον Ιούνιο μετά από ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

koszowski3


(Πηγή: Instagram / @kooooszyk)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ