ΣΠΟΡ

Στο Αϊντχόφεν για το αυριανό φιλικό με την Ολλανδία η εθνική ποδοσφαίρου

Στο Αϊντχόφεν για το αυριανό φιλικό με την Ολλανδία η εθνική ποδοσφαίρου
EUROKINISSI / ICONPRESS

Με την Ολλανδία θα δώσει αύριο Πέμπτη (21.45 OTE Sports 1) το τελευταίο φιλικό τεστ η νέα εθνική ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε, πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018) και πρώτο αντίπαλο το Γιβραλτάρ (6/9 21.45).

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών (και με τους υπό μετεγγραφή διεθνείς, Τοροσίδη, Κ. Παπαδόπουλο να επιστρέφουν) ο Γερμανός τεχνικός θα αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση το σχήμα της 11άδας για το φιλικό με τους οράνιε, που είναι και το τελευταίο, αφού ξεκινούν πλέον οι υποχρεώσεις στον 8ο όμιλο των προκριματικών του ΠΚ 2018 (Βέλγιο, Βοσνία, Γιβραλταρ, Εσθονία, Κύπρος).

Μένει να δούμε τις σκέψεις του κυρίου Σκίμπε για το σχήμα της 11άδας (με 3 στόπερ ή 4άδα στην άμυνα) καθώς και τις λύσεις που θα επιλέξει για τα άκρα της μεσαίας γραμμής με τον Γιαννιώτα μοναδικό "καθαρό εξτρέμ". Συνεργάτες του Ομοσπονδιακού τεχνικού θα παρακολουθήσουν την ίδια ώρα και την φιλική αναμέτρηση του πρώτου αντιπάλου της εθνικής μας Γιβραλτάρ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Σήμερα πάντως οι άνθρωποι της εθνικής δημοσιοποίησαν και το βίντεο της επίσημης φωτογράφισης της εθνικής ομάδας με τους διεθνείς να εκετελούν με αρκετό κέφι χρέη μοντέλων!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ