ΣΠΟΡ

Δεν θα γίνει τελικά ο μεγάλος αγώνας του Μεϊγουέδερ με τον ΜακΓκρέγκορ

Δεν θα γίνει τελικά ο μεγάλος αγώνας του Μεϊγουέδερ με τον ΜακΓκρέγκορ
Getty Images / Patrick Smith

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ έβαλε τέλος στις ελπίδες εκατομμυρίων φιλάθλων των μαχητικών αθλημάτων για μια μονομαχία του με τον πρωταθλητή του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχε η φημολογία ότι μπορεί να γίνει η "τιτανομαχία των ρινγκ" ανάμεσα στον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδερ και του πρωταθλητή του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ. Και οι δύο αθλητές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο και οι σπόνσορες είχαν ξεκινήσει την συγκέντρωση χρημάτων για ένα ανεπανάληπτο event στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

GettyImages 488039982


(Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ - Πηγή: Getty Images / Ethan Miller)

Ο 39χρονος Αμερικανός πυγμάχος αποσύρθηκε από τα ρινγκ τον Σεπτέμβριο του 2015, όμως η "κόντρα" που αναπτύχθηκε με τον 28χρονο Ιρλανδό, φούντωσε και την φημολογία για έναν σούπερ αγώνα, αξίας 130 εκατομμυρίων δολλαρίων, με τα 120 από αυτά να πήγαιναν στην τσέπη του παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας, που θα φορούσε και πάλι τα γάντια του.

2016 08 21T052658Z 2028262030 NOCID RTRMADP 3 MMA UFC 202 DIAZ VS MCGREGOR 2


(Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Πηγή: Reuters / Joshua Dahl USA TODAY Sports)

"Είναι αλήθεια ότι μπήκα στον πειρασμό να επανέλθω, για να αντιμετωπίσω τον Κόνορ, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα τον αγώνα, οπότε προχωράμε" ήταν οι δηλώσεις του Μεϊγουέδερ, που απογοήτευσαν τους φιλάθλους.

Μόλις τον περασμένο μήνα ο Μακ Γκρέγκορ, που κέρδισε τον Ντίαζ στην "μεγάλη ρεβάνς" για τον κόσμο του MMA, τόνιζε στους δημοσιογράφους ότι ο Μεϊγουέδερ ψάχνει να βρει τα 100 εκατομμύρια που χρειάζονται για τον αγώνα.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν πραγματικά αγώνα "τιτάνων" πάνω στο ρινγκ.

Διαβάστε σχετικά

Αντιμέτωποι στο ρινγκ Μεϊγουέδερ και Μακ Γκρέγκορ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ