ΣΠΟΡ

Πήρε πίσω την δήλωση απόσυρσης από την πυγμαχία ο Τάισον Φιούρι

Πήρε πίσω την δήλωση απόσυρσης από την πυγμαχία ο Τάισον Φιούρι
Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση της απόσυρσης του Τάισον Φιούρι από την ενεργό δράση, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στην πυγμαχία είπε ότι έκανε επίτηδες την δήλωση στα μέσα.

Ο Βρετανός πυγμάχος το μεσημέρι ανακοίνωνε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς την απόσυρσή του από το μποξ, κατηγορώντας τις Ομοσπονδίες και τα media ότι του κάνουν πόλεμο, δηλώνοντας αηδιασμένος από την διαφθορά του αθλήματος.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και με καινούργια του ανάρτηση έκανε γνωστό ότι δεν εννοούσε το "αντίο" αλλά η κίνηση του είχε στόχο να εκθέσει τα Μέσα (που δεν έκαναν κάτι άλλο παρά να δημοσιοποιήσουν την δική του ανάρτηση).

fury back


(Πηγή: Twitter)

Μάλιστα αναφέρει ότι μόλις είναι υγιής θα υπερασπιστεί τους τίτλους του και τον θρόνο του στην κατηγορία των βαρέων βαρών, προκαλώντας πάντως αλγεινή εντύπωση με την συμπεριφορά του. Σίγουρα κατάφερε να στρέψει για λίγες ώρες το ενδιαφέρον του κόσμου μακριά από τις καταγγελίες για χρήση αναβολικών ή ναρκωτικών, σύντομα όμως θα κληθεί να παρουσιάσει τα απαραίτητα στοιχεία ενώπιον των ομοσπονδιών της πυγμαχίας, ώστε να μην του αφαιρέσουν τον τίτλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ