ΣΠΟΡ

Το τέλος της συνεργασίας Τσέλσι-Κόντε προεξόφλησαν οι αγγλικές εταιρίες στοιχημάτων

Το τέλος της συνεργασίας Τσέλσι-Κόντε προεξόφλησαν οι αγγλικές εταιρίες στοιχημάτων
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic

Οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Αγγλία προβλέπουν από το απόγευμα της Πέμπτης, ότι ο Αντόνιο Κόντε θα απολυθεί από την Τσέλσι, κάτι πάντως που διαψεύδει ο Λονδρέζικος σύλλογος.

Ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε το καλοκαίρι τις τύχες της Τσέλσι με 3ετές συμβόλαιο και φαινόταν ότι θα είναι ο "εκλεκτός" του Ρομάν Αμπράμοβιτς για τον "ηλεκτρικό πάγκο" του συλλόγου. Το ξεκίνημα έμοιαζε καλό, όμως οι ήττες από την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ και η φημολογία για έντονη δυσαρέσκεια του Ρώσου μεγιστάνα τον έβαλαν για τα καλά στην λίστα των προπονητών, που κινδυνεύουν να απολυθούν.

2016 09 24T173844Z 117740324 MT1ACI14621379 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND ARS CHE


(Πηγή: Reuters / Dylan Martinez Livepic)

Μέχρι τώρα η Σουόνσι ήταν η πρώτη που άλλαξε τεχνικό, αντικαθιστώντας τον Ιταλό Φρανσίσκο Γκουιντολίν με τον Αμερικανό Μπομπ Μπράντλεϊ, όμως από το απόγευμα της Πέμπτης οι στοιχηματικές εταιρίες προεξοφλούν το μέλλον του Κόντε. Κάποιες από αυτές σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα, ενώ άλλες έχουν κατεβάσει πολύ τις αποδόσεις, που έτσι κι αλλιώς θέλουν τον Ιταλό πρώτο φαβορί για απόλυση.

Οι οπαδοί της Τσέλσι είναι ανάστατοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα προσπαθεί να διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και όλοι αναμένουν με αγωνία την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Λέστερ για το πρωτάθλημα, ώστε να δουν αν θα δικαιωθούν ή όχι οι συνήθως καλά πληροφορημένες εταιρίες στοιχημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ