ΣΠΟΡ

Νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ μέχρι το 2022

Νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ μέχρι το 2022
Reuters / Sergio Perez

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2022 θα είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, που υπέγραψε ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι την ηλικία των 33 ετών, βάζοντας τέλος σε όποια φημολογία για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), που θα ήθελαν να τον επαναπατρίσουν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κρύψει ότι ο Ουαλός είναι το αγαπημένο του παιδί και με τις εμφανίσεις του ο Μπέιλ έχει δείξει ότι δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον επιβράβευσε για την προσπάθειά του με αυτό το νέο συμβόλαιο, με το οποίο ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την καριέρα του (αφού στα 33 του πια θα έχει κλείσει λογικά τον κύκλο του και απλά θα μπορεί ίσως να επιλέξει σε ποια ομάδα θα κρεμάσει τα παπούτσια του).

2016 10 31T134017Z 836096715 D1BEUKDLZTAB RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA BALE


(Πηγή: Reuters / Sergio Perez)

Μάλιστα τον χρύσωσε κανονικά προσφέροντας του 18 εκατομμύρια λίρες (=20,2 εκ. €), που τον καθιστούν τον 3ο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου πίσω από τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο (με 21 εκ. €) και μπροστά από το Νεϊμάρ, που πρόσφατα ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα και ετήσιες απολαβές τα 17 εκ. €.

Ο Μπέιλ έχει πετύχει μέχρι σήμερα 62 γκολ και έχει δώσει 34 ασσίστς σε 135 αγώνες με την φανέλλα της "βασίλισσας". "Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο" ήταν τα λόγια του Μπέιλ στο ξεκίνημα της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Μαδρίτη. "Από την στιγμή που ήρθα εδώ, έχω επικεντρωθεί στο να αγωνίζομαι μόνο για την Ρεάλ και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο (για τις φήμες του ενδιφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης). Είχα σίγουρα μια σεζόν, που δεν ήταν η καλύτερη, με βοήθησε όμως στο να ωριμάσω και να γίνω καλύτερος παίκτης, να αντιμετωπίζω όποιο εμπόδιο και αν βρίσκω μπροστά μου. Στο ποδόσφαιρο έχεις καλές και κακές σεζόν και το μόνο που έχεις να κάνεις όταν σου τύχει κάτι τέτοιο, είναι να δουλέψεις περισσότερο για να το ξεπεράσεις. Ξέρω βέβαια ότι η πίεση από τα Media είναι μεγάλη και υπάρχουν καλά και κακά δημοσιεύματα. Αν όμως δίνεις παραπάνω σημασία από ό,τι πρέπει το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου. Όσο για την αμοιβή μου δεν θα σας απαντήσω, είναι κάτι που θα κρατήσω για μένα και δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς άλλος".

(Πηγή: You Tube / Real M. C.F.)

Τέλος για την πιθανότητα να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα ο Μπέιλ τόνισε ότι δεν αποτελεί αυτοσκοπό του: "δεν το ονειρεύομουν όταν ήμουν μικρότερος, απλά σκεφτόμουν να κερδίζω πρωταθλήματα και το Champions League. Όταν όμως πετυχαίνεις κάτι τέτοιο, τότε έρχονται και οι ατομικές διακρίσεις. Δεν το επιδιώκω όμως. Αν έρθει πάντως θα είναι κάτι φανταστικό".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ