ΣΠΟΡ

Super League: μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο Αγρίνιο και 3η θέση

Super League: μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στο Αγρίνιο και 3η θέση
Με δύο γκολ του Μαμπουλού πέρασε ο ΠΑΣ από το Αγρίνιο EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Με ανατροπή στο β ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού με 2-1 και πλέον φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, με ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Λεβαδειακό στην έδρα του), και με ένα ακόμη τρίποντο μπορεί να βρεθεί μόνος 2ος πίσω από τον Ολυμπιακό!

Παρότι του ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 32 σε κεφαλιά του Μπέριου, μετά από εκπληκτική απόκρουση του Κυριακίδη και πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με το τέρμα του Φερέιρα (το σουτ του οποίου βρήκε και στα πόδια του Μπέριου, πριν καταλήξει στα δίχτυα), ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε φτιαγμένος γοα μεγάλα πράγματα, γυρνώντας το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στο 59 μπήκε στο ματς ο άνθρωπος που έκρινε την τύχη του, ο Μαμπουλού στην θέση του Γιάκου και 10 λεπτά αργότερα (69) με κεφαλιά από σέντρα του Κοζορώνη ισοφάρισε. Στο 75 ακυρώθηκε ένα ακόμη γκολ καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Μπέριου, ενώ αμέσως μετά κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ ο Κόντε, που είχε βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών.

Όμως ο Μαμπουλού στο 80 σε μια ακόμη αντεπίθεση και μεταβίβαση του Γαρουφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με τον Κοζορώνη πάντως να έχει κάνει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης κλέβοντας την μπάλα).

Ο ΠΑΣ έφτασε στους 13 βαθμούς (δύο περισσότερους από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), με τον Παναθηναϊκό να έχει 14 και τον Ολυμπιακό 18. Έχει όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον Λεβαδειακό λόγω του σεισμού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και με ένα ακόμη τρίποντο μπορεί να περάσει μόνος 2ος!

Η 10η αγωνιστική

5/11
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρ. (15.00)
Λεβαδειακός-Ξάνθη (17.15)
ΑΕΚ-Ατρόμητος (19.30)

6/11
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (15.00)
Κέρκυρα-Βέροια (17.15)
Παναιτωλικός-ΑΕΛ (17.15)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19.30)

7/11
Ηρακλής-Πλατανιας (19.30)

Δείτε ακόμη

Super League: με γκολ στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ στο ντέρμπυ των Δικεφάλων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ