ΣΠΟΡ

Λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά της Μάντσεστερ Γιουν. για την UNICEF

Λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά της Μάντσεστερ Γιουν. για την UNICEF
Twitter / Man Utd Foundation / @MU_Foundation

Όλοι οι αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν παρόντες στο 17ο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του συλλόγου για να συγκεντρωθούν χρήματα για την UNICEF. Στη δημοπρασία που έγινε συγκεντρώθηκαν 215 χιλιάδες λίρες (=240 χιλιάδες €). Την ίδια ώρα στην άλλη πλευρά της πόλης η Σίτυ ολοκλήρωνε την προετοιμασία της για την μεγάλη μάχη με την Μπαρτσελόνα στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το σκηνικό στήθηκε στο "θέατρο των ονείρων" και οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα ινδάλματά τους, να βγουν φωτογραφίες. Οι τυχεροί που εξασφάλισαν πρόσκληση για το τραπέζι πήραν μέρος στην δημοπρασία και να προσφέρουν χρηματικά ποσά για διάφορα δώρα, αλλά και την έκπληξη της βραδιάς: ένας τυχερός θα περάσει 24 ώρες με την ομάδα σε μια "απόρρητη αποστολή".

Τα φλας συγκέντρωσε ασφαλώς ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και ο Μπαστιαν Σβαϊνστάιγκερ, που επανεργοποιείται κατά τα φαινόμενα στον σύλλογο σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία, αφού τα άσχημα αποτελέσματα έχουν φουντώσει την κριτική προς το πρόσωπο του Special One. Ο ίδιος πάντως συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσό της δημοπρασίας (περίπου 30 χιλιάδες λίρες) με τα αντικείμενα που πρόσφερε στην δημοπρασία και ανάμεσα τους το περίφημο κασκόλ, που σήκωσε στο Ολντ Τράφορντ την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του, αλλά και το ρολόι που δεν αποχωριζόταν ποτέ μέχρι σήμερα.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί εξ ολοκλήρου (μέσω της UNICEF) στα παιδιά της Ταϋλάνδης σε προγράμματα εκπαίδευσης και σιτισμού.

Σίτυ-Μπαρτσελόνα το ματς της ημέρας

Στην "μπλε γειτονιά" του Μάντσεστερ όλοι ζουν και αναπνέουν για την μεγάλη αναμέτρηση της Σίτυ με την Μπαρτσελόνα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για την βαριά ήττα στην Βαρκελώνη αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, αφού η Γκλάντμπαχ είναι ένα βαθμό πίσω (οι δύο τους παίζουν στην Γερμανία την 5η αγωνιστική), την ώρα που οι μπλαουγκράνα με μια ισοπαλία σφραγίζουν την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι πιθανότατα θα έχουν και τον Ντε Μπρόινε στην 11άδα, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Η 4η αγωνιστική (21.45)

Α όμιλος
Λουντογκόρετς-Άρσεναλ
Βασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν

Β όμιλος
Μπεσίκτας-Νάπολι (19.45)
Μπενφίκα-Ντινάμο Κ.

Γ όμιλος
Γκλάντμπαχ-Σέλτικ
Μάντσεστερ Σ.-Μπαρτσελόνα

Δ όμιλος
Ατλέτικο Μ.-Ροστόφ
PSV-Μπάγερν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ