ΣΠΟΡ

Super League: Τα πλάνα των προπονητών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Super League: Τα πλάνα των προπονητών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
Φάση από το περυσινό ντέρμπυ EUROKINISSI / ICONPRESS / ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ

Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για ένα ακόμη ντέρμπυ των «αιωνίων» του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την μάχη που ξεκινά στις 19.30 στο Καραϊσκάκης με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Εκπλήξεις στην αποστολή, όχι στην 11άδα

Ο Πάουλο Μπέντο δεν αναμένεται να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές σε αυτά, που περιμένουν οι περισσότεροι και κάτι τέτοιο φάνηκε και στην τελευταία δοκιμή το απόγευμα του Σαββάτου.

2623932


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η έκπληξη ήταν στην αποστολή του ντέρμπυ, καθώς έμεινε εκτός ο Τσόρι Ντομίνγκες δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός είναι επίσης και οι Μάριν, Σιόβας και Ντε ΛαΜπέγια, που όμως θεωρούνται ακόμη ανέτοιμοι (οι δύο πρώτοι δεν ταξίδεψαν στο Καζακστάν επικαλούμενοι ενοχλήσεις, ενώ ο Ισπανός προέρχεται από μεγάλο διάστημα απουσίας) και οι «μικροί» Μανθάτης-Ανδρούτσος. Αντίθετα είναι στην αποστολή ο Πάρντο, καθώς θέλει μια ακόμη λύση στα άκρα ο Πορτογάλος τεχνικός.

2582160


(Εκτός αποστολής ο Τσόρι - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)

Στην δοκιμή που έκανε τερματοφύλακας ήταν ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας και στο κέντρο της άμυνας Μποτία-Ντα Κόστα και αριστερά ο Ρέτσος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής επιστρέφει ο Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του θα βρίσκεται ο Μάρτινς (που υπολογίζεται και σαν επιτελικός εφόσον χρειαστεί). Επιστρέφει ο Φορτούνης, στα δύο άκρα θα είναι ο Σεμπά και Ελιονούσι, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Ιντέγιε.

2623990


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Καπίνο, Λεάλι, Ελαμπντελαουί,, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Πάρντο, Σεμπά, Καρντόσο, Ιντέγιε.

«Θόλωσε τα νερά» ο Στραματσιόνι

Με το κλασσικό 3-5-2 αλλά και μία έκπληξη επεφύλασσε η τελευταία δοκιμή του Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι, αφού στην θέση του τραυματία Μπεργκ έπαιξε (δίπλα στον Ιμπάρμπο) ο Ρινάλντι.

2622274


(Ο Ρινάλντι με τους βασικούς στην τελευταία δοκιμή - Πηγή: EUROKINISSI)

Επίσης διατηρήθηκε στα αριστερά ο Χουχούμης, ενώ δεν ήταν βασικός ο Λεντέσμα. Πιθανότατα ο Ιταλός τεχνικός προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο Αργεντινός, μαζί με τον Ζέκα και τον Χουλτ προέρχονται από μυικούς τραυματισμούς και ίσως δεν θέλει να ρισκάρει τρεις πιθανές υποτροπές στην διάρκεια του ματς. Ή απλά θέλησε με αυτό τον τρόπο να «θολώσει τα νερά».

2624226


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Τερματοφύλακας ήταν ο Στιλ, δεξιά ο Μέστο και αριστερά ο Χουχούμης. Στα στόπερ Κουτρουμπής, Μολέντο και Ιβανόφ. Ζέκα, Γουακάσο και Βιγιαφάνιες ήταν τα τρια χαφ, και Ιμπάρμπο-Ρινάλντο στην επίθεση.

Εκτός έμεινε ο Μπεργκ, ο Σάμπα αλλά και ο Μπουμάλ που δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ, Χουχούμης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι.

2603983


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

*Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν την μνήμη του πρώην αθλητή (ξιφασκία) και παράγοντα της ομάδας, Ανδρέα Βγενόπουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ