ΣΠΟΡ

Η «κοκορομαχία» Κόκε-Ρονάλντο είχε σεξιστικά σχόλια

Η «κοκορομαχία» Κόκε-Ρονάλντο είχε σεξιστικά σχόλια
Reuters / Sergio Perez Livepic

Η face to face "μονομαχία" του Κριστιάνο με τον Κόκε στο Μαδριλένικο ντέρμπυ της Ατλέτικο με την Ρεάλ αποδείχθηκε ότι ξέφυγε από τα "δικαιολογημένα αίτια" ενός τέτοιου ντέρμπυ, με σεξιστικά σχόλια από την πλευρά του παίκτη της Ατλέτικο που προκάλεσαν την παρέμβαση του Παρατηρητηρίου κατά της ομοφοβίας.

Μέχρι τώρα τα σεξιστικά σχόλια για ομοφυλοφυλικές προτιμήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν περιοριστεί στον κόσμο του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την φιλία του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τον Ολλανδο-Μαροκινό πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ, Μπαντρ Χαντρί.

2016 11 19T212838Z 122592518 MT1ACI14677505 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN


(Πηγή: Reuters / Javier Barbancho Livepic)

Στο ντέρμπυ του Βιθέντε Καλντερόν όμως η κατάσταση ξέφυγε σε μια "κοκορομαχία" του Κριστιάνο με τον Κόκε. Ο ίδιος ο Ρονάλντο αποκάλυψε το επεισόδιο: "είσαι πο@@ης μου είπε ο Κόκε για να του απαντήσω και εγώ, ναι, αλλά πολύ πλούσιος, μ@@@κα/σκ@@κέφαλε (cabron)", αποκάλυψε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Το θέμα όμως ξέφυγε και έγινε επίσημη καταγγελία από το Παρατηρητήριο κατά της ομοφοβίας, στην Ισπανική Λίγκα για να εξετάσει το αν πράγματι συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό και να τιμωρήσει τον Κόκε. "Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ούτε οι ποδοσφαιριστές ούτε οι ομάδες δείχνουν να ενδιαφέρονται για να ένα φαινόμενο τόσο σοβαρό, το οποίο βλάπτει την υπόληψη παικτών" αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου στην καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ