ΣΠΟΡ

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς γίνεται... άγαλμα

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς γίνεται... άγαλμα
INSTAGRAM

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, παρά τις γνωστές ιδιοτροπίες του, αναμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής, έχοντας μάλιστα ψηφιστεί 10 σερί χρονιές ο καλύτερος της χώρας του.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε και φέτος ο καλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής και κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου τον περίμενε ακόμα μία έκπληξη καθώς ενημερώθηκε ότι οι ιθύνοντες της χώρας ετοιμάζονται να φτιάξουν ένα άγαλμα προς τιμήν του.

Το άγαλμα ύψους 2,7 μέτρων θα στηθεί στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, στη Στοκχόλμη και συγκεκριμένα έξω από το στάδιο «Friends Arena».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου δήλωσε: «Είναι πραγματικά απίθανο. Συνήθως γίνεται κάτι τέτοιο αφού πεθάνεις, μα εγώ ακόμα είμαι ζωντανός. Ακόμα και όταν εγώ πεθάνω αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα».

Ο Ζλάταν, ανέβασε και στο Instagram φωτογραφία με το πολύτιμο βραβείο του και έγραψε: «Έπειτα από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς θα στηθεί άγαλμα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας. Αισθάνομαι πολύ περήφανος, ευτυχισμένος . Σε ευχαριστώ Σουηδία».

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ