ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στον ημιτελικό Κυπέλλου μπάσκετ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στον ημιτελικό Κυπέλλου μπάσκετ
EUROKINISSI

Οι "αιώνιοι" του μπάσκετ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods θα αναμετρηθούν στις 15 Ιανουαρίου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ ενώ τον δεύτερο ειστήριο θα διεκδικήσουν ο Άρης και η ΑΕΚ.

Και τα δύο παιχνίδια είναι μονά και θα διεξαχθούν στην έδρα του Ολυμπιακού και του Άρη αντίστοιχα για να αναδειχθούν οι φιναλίστ του εφετινού τελικού, που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Τηρείται έτσι η παράδοση των τελευταίων ετών (4 στη σειρά), που θέλει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αναμετρώνται πριν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και τους "πράσινους" να προκρίνονται και να κατακτούν και το τρόπαιο τελικά.

Μάλιστα σε διάστημα 3 εβδομάδων θα έχουμε τρία Ελληνικά clasico: 6/1 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods στο ΣΕΦ για την Euroleague, 15/1 το ίδιο ματς για το Κύπελλο και στις 28/1 θα είναι η σειρά των «πρασίνων» να φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Από το άλλο ζευγάρι ο Άρης έπαιξε στον τελικό του 2014 με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ έχει να παίξει από το 2001 σε τελικό (όταν και το είχε κατακτήσει).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ