ΣΠΟΡ

Άδεια πυγμάχου έχει πλέον ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ

Άδεια πυγμάχου έχει πλέον ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ
Reuters / Adam Hunger / USA TODAY Sports

Έτοιμος να μετακομίσει από το "κλουβί" του MMA στα ρινγκ της πυγμαχίας εμφανίζεται ο σταρ των μικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, που πήρε άδεια πυγμαχίας στην Καλιφόρνια.

Ο 28χρονος Ιρλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής κατέθεσε την αίτηση, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα mmafighting.com, στην επιτροπή Αθλητιμού της Καλιφόρνια και έλαβε την σχετική άδεια.

"Πήρε την άδεια και την Ομοσπονδιακή ταυτότητα και πλέον είναι επίσημα πυγμάχος της Καλιφόρνια" επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της επιτροπής Άντι Φόστερ.

Πληθαίνουν έτσι οι φήμες για την διεξαγωγή του super-αγώνα ανάμεσα στον Μακ Γκρέγκορ και τον Αμερικανό παγκόσμιο πρωταθλητή στην πυγμαχία Φλόιντ Μεϊγουέδερ, με τους δύο αθλητές κατά καιρούς να έχουν ανταλλάξει "δηλητηριώδεις" εκφράσεις και προσβολές, με τον Μακ Γκρέγκορ να καλεί τον πυγμάχο σε μια μονομαχία στο ρινγκ.

2016 11 13T065320Z 1687226393 NOCID RTRMADP 3 MMA UFC 205 MCGREGOR VS ALVAREZ


(Πηγή: Reuters / Adam Hunger-USA TODAY Sports)

Η μετάβαση του από το MMA στην πυγμαχία δεν θα είναι πολύ δύσκολη καθώς το στύλ που αγωνίζεται ο Μακ Γκρέγκορ φέρνει σε πυγμάχο: τα περισσότερα νοκ άουτ προέρχονται από την πανίσχυρη αριστερή του γροθιά (the Celtic Hammer όπως την ονομάζουν), ενώ περισσότερο χρησιμοποιεί επιθετικά κτυπήματα με τα χέρια και λιγότερο τα λακτίσματα.

Διαβάστε σχετικά

Αντιμέτωποι στο ρινγκ Μεϊγουέδερ και Μακ Γκρέγκορ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ