ΣΠΟΡ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο
Getty Images / Clive Rose

Γερμανικά δημοσιέυματα υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από τη Ντόρτμουν ώστε να αντικαταστήσει τον Πέπε στην άμυνα της.

Στο σχετικό δημιοσίευμα της Bild αναφέρεται ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκαν την ευκαιρία στο τελευταίο ματς με τη Ντόρτμουντ για το Champions League να "κτυπήσουν" την πόρτα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και να του μεταφέρουν το ενδιαφέρον της "βασίλισσας" να τον αποκτήσει για το κέντρο της άμυνας.

GettyImages 628354102


(Ο Παπασταθόπουλος (ν.25) μαζί με τους παίκτες της Ντόρτμουντ στο Μπερναμπέου - Πηγή: Getty Images / Denis Doyle)

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι "κατάσκοποι" της ομάδας έχουν παρακολουθήσει σε δύο πρόσφατα παιχνίδια τον διεθνή Έλληνα αμυντικό - με την Άιντραχτ Φρ. και την Γκλάντμπαχ - και παρέδωσαν τα συμπεράσματά τους στο Ζινεντίν Ζιντάν: το κύριο προσόν του Socratis είναι οι κερδισμένες μονομαχίες με τους αντιπάλους του (66% το ποσοστό του, το υψηλότερο από όλους του ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ).

2016 09 27T200651Z 1262847491 LR1EC9R1JV5U7 RTRMADP 3 SOCCER GERMANY


(Ο Παπασταθόπουλος μαρκάρει τον Μπενζεμά - Πηγή: Reuters / Kai Pfaffenbach)

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Παπασταθόπουλος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τους Βεστφαλούς θα αντικαταστήσει στους κεντρικούς αμυντικούς τον Πέπε (που βαδίζει στα 34 πλέον), αφού ο Ζινταν θέλει μια τριάδα έμπειρων και διεθνών στόπερ και δίχως τον Πορτογάλο θα μείνει με τους Σέρχιο Ράμος και Βαράν.

GettyImages 482072175


(Παπασταθόπουλος εναντίον Μόντριτς και Μπέιλ το 2014 - Πηγή: Getty Images / Denis Doyle)

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε σίγουρα θα μιλάμε για την κορυφαία μετεγγραφή Έλληνα αθλητή (και όχι μόνο ποδοσφαιριστή) στην ιστορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ