ΣΠΟΡ

Ευχές στους φιλάθλους από τον Άη Βασίλη-Φερνάντο Σάντος

Ευχές στους φιλάθλους από τον Άη Βασίλη-Φερνάντο Σάντος
EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Έτσι κι αλλιώς για εμάς είναι ο δικός μας "Φερνάντο Σάντος". Πλέον όμως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι και ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης όλων των Πορτογάλων φιλάθλων, μοιράζοντας δώρα και ευχές για τη νέα χρονιά.

Την περασμένη Δευτέρα ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ και βραβεύθηκε δια χειρός Κώστα Κατσουράνη και Νίκου Λυμπερόπουλου, για την κατάκτηση του EURO 2016. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ο αγαπημένος των Ελλήνων φιλάθλων, πλέον όμως, μετά το θρίαμβο στα γήπεδα της Γαλλίας, είναι και ένα "άγιος" για όλους τους Πορτογάλους.

3998407


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ποιος καλύτερος λοιπόν για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας και να μοιράσει δώρα και ευχές ντυμένος Άγιος Βασίλης (!), δείχνοντας μας και μια διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα του, που δεν είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε, βλέποντας τον πάντα σκυθρωπό και σκεπτικό στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όσο για το δικό του δώρο; σε λίγες ημέρες, στο γκαλά της FIFA, ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής του 2016, ξεπερνώντας τον Ρανιέρι και τον Ζιντάν. Τις καλύτερες ευχές μας μίστερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ