ΣΠΟΡ

Χρόνια πολλά από την ΕΟΚ στους "Γιάννηδες" της εθνικής μπάσκετ

Χρόνια πολλά από την ΕΟΚ στους "Γιάννηδες" της εθνικής μπάσκετ
Η εθνική ομάδα μπάσκετ EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ημέρα ευχών για τους "Γιάννηδες" της Ελλάδας και η Ομοσπονδία του μπάσκετ δεν ξέχασε τα δικά της παιδιά, που τιμούν την χώρα φορώντας το εθνόσημο.

Με ένα ξεχωριστό post στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΕΟΚ ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Γιάννηδες των εθνικών ομάδων μπάσκετ, από τους οποίους ξεχωρίζουν βέβαια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης Μπουρούσης αλλά και ο MVP του χθεσινού "ντέρμπυ αιωνίων" Ιωάννης Παπαπέτρου.

2557467


(Ευχές σε Αντετοκούνμπο και Μπουρούση - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Εκτός όμως από τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, οι άλλοι δύο Γιάννηδες δεν πήραν δώρο στο παρκέ για την ονομαστική τους εορτή. Ο "Μπούρου" έχασε με τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον ίδιο να κάνει κακή εμφάνιση, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε την καθιερωμένη 25άρα, αλλά οι Μπακς έχασαν από τους Νικς.

Η Νέα Υόρκη πήρε μέσα σε 24 ώρες την ρεβάνς για την ήττα της στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, με το buzzer beater του Giannis και γύρισαν το ματς από το -13 στην τελευταία περίοδο, με σερί πόντων στο τέλος. Ο Greek Freak είχε 25 πόντους, 6 ρ., 2ασ., 5 κοψ., 2 κλ. και άλλους 25 ο Τζαμπάρι Πάρκερ, αλλά η άμυνα πρόδωσε τα ελάφια που έχασαν 116-111. Με ρεκόρ οι Μπακς 18-17 (6η η ομάδα στην Ανατολή) υποδέχονται σε αναμέτρηση-ντέρμπυ την Ουάσινγκτον (17-18) με ζωντανή μετάδοση αύριο Κυριακή από τον COSMOTE TV SPORTS 4 στις 21.00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ