ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: με προβλήματα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟ

Α1 μπάσκετ: με προβλήματα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟ
Ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την Α1 EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Λιγότερες από 24 ώρες για το τζάμπολ και ο Παναθηναϊκός Superfoods με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπυ της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν προβλήματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε στην προπόνηση της Κυριακής και τον Πάτρικ Γιανγκ να αποχωρεί με ενοχλήσεις στο γόνατο και να τίθεται πλέον ερωτηματικό για την συμμετοχή του στην αναμέτρηση. Επιπλέον ο Ματ Λοτζέσκι (μυϊκός σπασμός προσαγωγών) έκανε θεραπεία, ενώ οι Βαγγέλης Μάντζαρης (αιμάτωμα εσω κεφαλής δεξιού γαστροκνήμιου) και Γιώργος Πρίντεζης (μυϊκός σπασμός στη μέση, δεν αγωνίστηκε με την Μπάμπεργκ) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

4030069


(Με ενοχλήσεις στο γόνατο εγκατέλειψε ο Γιανγκ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Για τους 4 παίκτες αύριο θα κριθούν τα πάντα, με τον Ολυμπιακό βέβαια να έχει μια μεγάλη διαφορά υπέρ του από τον πρώτο γύρο, το 88-63 (+25), για να υπερασπιστεί, ώστε να παραμείνει πρώτος στην βαθμολογία στην κανονική περίοδο και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off.

4030066


(Μάντζαρης (αρ.) και Πρίντεζης έκαναν ατομικό πρόγραμμα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Από την πλευρά του ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες, πλην του Ντεμέτριους Νίκολς, που δεν έχει δηλωθεί στην λίστα για την Ελλάδα, είναι στην διάθεση του.

4027409


(Ο Νίκολς (δ) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπυ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Η νίκη είναι ο αρχικός στόχος του "τριφυλλιού" και για λόγους γοήτρου, αλλά και για να είναι ισόβαθμοι με τους ερυθρόλευκους (28 έχει τώρα ο Ολυμπιακός και 27 ο Παναθηναϊκός) και σε θέση να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε πιθανό στραβοπάτημα μέχρι τέλους. Και οι δύο άλλωστε θα παίξουν εκτός έδρας με την ΑΕΚ, οι ερυθρόλευκοι στις 11 Μαρτίου και οι πράσινοι στις 25 Μαρτίου.

4016548


(Ρίβερς, Παππάς και Μπουρούσης στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένο για τις 21.00 αύριο Δευτέρα με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ