ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο

Α1 μπάσκετ: «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο
Ευχαριστώ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους φιλάθλους EUROKINISSI SPORTS / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ευχαρίστησε δημόσια τους φιλάθλους, που πήγαν στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Σε αναμονή και σήμερα πάντως είναι τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον Άρη για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Η "πράσινη" ΚΑΕ τόνισε στην ανακοίνωσή της τόσο την άψογη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας, αλλά και την ενέργεια, που μετέδωσαν με την στήριξή τους στους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

4033954


(Κερκίδα στο ΟΑΚΑ - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό επέδειξαν άψογη συμπεριφορά αντάξια των αξιών και της ιδέας του Παναθηναϊκού μας.

Οι χιλιάδες φίλαθλοι που γέμισαν χθες το ΟΑΚΑ δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στη νίκη της ομάδας μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να τους έχουμε κοντά μας σε κάθε αγώνα.

4034212


(Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Σε αναμονή για την έδρα του τελικού Κυπέλλου

Σε ό,τι αφορά το γήπεδο, που θα φιλοξενήσει τον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, δεν έχει σημειωθεί καμμία εξέλιξη. Η Αστυνομία έλεγξε το κλειστό της Λάρισας, που είναι η πρώτη επιλογή, αλλά ακόμη αναμένουμε να μάθουμε επίσημα την θέση της (στην ΕΟΚ δεν έχει ακόμη φτάσει έγγραφο, όπως περίμεναν από εχθές) για το αν έχει τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει οπαδούς των δύο ομάδων.

4033883


(Προς ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Υπάρχει μια πληροφορία στο ρεπορτάζ, που κάνει λόγο για επιφυλάξεις (για λόγους ασφαλείας) από την Αστυνομική Διεύθυνση και εφόσον τελικά αρνηθεί, τότε υποχρεωτικά οδηγούμαστε στην λύση του ΟΑΚΑ. Με "αναγκαστική" όμως μέταθεση της ημερομηνίας από τις 19 Φερβουαρίου για τις 18, αφού εκείνη την Κυριακή, υπάρχει και το ποδοσφαιρικό ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακού: η συνύπαρξη φιλάθλων, έστω και των τριών ομάδων (αφου επίσημα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να αποκλείσει παρουσία οπαδών με μηχανάκια) απλά συνιστά ένα εκρηκτικό μίγμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ