ΣΠΟΡ

Γιουσέιν Μπολτ: Στο Λονδίνο ο τελευταίος αγώνας της «Αστραπής»

Γιουσέιν Μπολτ: Στο Λονδίνο ο τελευταίος αγώνας της «Αστραπής»
REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo

Αποφασισμένος να... τερματίσει την «χρυσή» καριέρα του είναι ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος επανέλαβε ρητά ότι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Παγκόσμια Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται να αναθεωρήσει την απόφασή του και να εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει μέρος και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας, που θα φιλοξενήσει η Αυστραλία το 2018.

«Λονδίνο και τέλος», είπε η «Αστραπή» από τη Τζαμάικα και εξήγησε:

«Για να βρίσκομαι εδώ την επόμενη σεζόν, πρέπει να προπονηθώ πραγματικά πολύ σκληρά ώστε να φθάσω στο επίπεδο που πρέπει για να κερδίσω, και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Ο Μπολτ, ξεκαθάρισε επίσης πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο, το περασμένο καλοκαίρι, ήταν και οι τελευταίοι της καριέρας του, καθώς δεν προτίθεται να λάβει μέρος ξανά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

2017 01 14T151946Z 822880878 RC11C518AFB0 RTRMADP 3 JAMAICA SPORTS

Πηγή: REUTERS/Gilbert Bellamy

Ο αθλητής του αιώνα στα κουλουάρ, έχει κατακτήσει εννέα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, αγωνιζόμενος στα 100μ, 200μ και 4Χ100μ σε Πεκίνο, Λονδίνο και Ρίο, όμως πριν από λίγες μέρες του αφαιρέθηκε ένα από αυτά, καθώς ο συναθλητής του στη σκυταλοδρομία Νέστα Κάρτερ διαπιστώθηκε θετικός σε χρήση της απαγορευμένης ουσίας «Methylhexanamine», μετά από επανεξέταση του δείγματός του από το 2008.

Διαβάστε επίσης:

Η ΔΟΕ αφαιρεί το χρυσό μετάλλιο του Μπολτ στην 4 Χ 100

Λαμπρή πρεμιέρα για την ταινία με θέμα τη ζωή του Μπολτ

Τι γυρεύει ο Γιουσέιν Μπολτ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ;

Γιουσέιν Μπολτ εναντίον Μπομπ Μάρλεϊ σημειώσατε 2

Γιουσέιν Μπολτ: Το χαμόγελο που έκανε τα social media να παραμιλούν (ξανά)!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ