ΣΠΟΡ

NBA: με κάρφωμα του Αντετοκούνμπο αλά Τζόρνταν η νίκη των Μπακς (vid)

NBA: με κάρφωμα του Αντετοκούνμπο αλά Τζόρνταν η νίκη των Μπακς (vid)
Απίθανο κάρφωμα του Αντετοκούνμπο στην Ιντιάνα Instagram / @bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιμήθηκε τον Μάικλ Τζόρνταν στην ταινία Space Jam και κάρφωσε στο καλάθι των Πέισερς πατώντας στην γραμμή των ελεύθερων βολών για να οδηγήσει το Μιλγουόκι σε νίκη επί της Ινιτιάνα με 116-100 στα χθεσινά παιχνίδια του NBA.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν καταπληκτικός στην Ιντιάνα, λίγες ώρες μετά τους 41 πόντους κόντρα στους Λέικερς και άγγιξε το triple double στην έδρα των Πέισερς οdηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση μετά από δύο ήττες επαναφέροντας τα χαμόγελα στις τάξεις των "ελαφιών" και τον ίδιο να πανηγυρίζει στον πάγκο σαν μικρό παιδί.

antetokoynmpopacers


(Πηγή: Twitter / @Bucks)

Πέρα όμως από τα στατιστικά του, ήταν το κάρφωμα του αλά Μάικλ Τζόρνταν στην ταινία με τον Μπαγκς Μπάνι και τα υπόλοιπα Looney Toons, πατώντας ο Giannis ελάχιστα μπροστά από την γραμμή των ελεύθερων βολών, που ξεσήκωσε τον κόσμο και έχασε το ν.1 στο Top-10 της βραδιάς, μόνον από το απίθανο κάρφωμα του Μπλέικ Γκρίφιν πάνω από τον Μοζγκόφ.

(Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε το TOP-10)

Ο Greek Freak είχε σε 34.20 που αγωνίστηκε, 20 πόντους (4/9 2π., 0/1 3π., 12/14 β.), 8 ρ. 10 ασ., 2 κοψ., 1 κλ., και μόλις 2 λάθη αγγίζοντας το triple double. Αυτή την φορά όμως είχε συμπαραστάτες τον Τελέτοβιτς με 19 πόντους (5/9 3π.), από 17 οι Μονρό και Μπρόγκντον, ενώ διψήφιοι ήταν και Μέικερ, Σνελ.

Επόμενο ματς τα ξημερώματα Τρίτης (03.00) με τους Πίστονς στο Μιλγουόκι για να βελτιώσουν το 23-30. Πάντως στις τάξεις των Μπακς επικρατεί ανησυχία μετά τον τραυματισμό του Πάρκερ, ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να φύγει από την ομάδα, αν δεν καταφέρουν να μπουν στα play off, αναζητώντας μια πιο ανταγωνιστική. Ο ίδιος φρόντισε να καθησυχάσει έναν φίλαθλο, που του ζήτησε να μην φύγει από την ομάδα, ώστε να μην χρειαστεί να τον αποδοκιμάσει, λέγοντας ότι θα μείνει στο Μιλγουόκι.

Και βέβαια την σχετική ανάρτηση φρόντισε και ο ίδιος ο σύλλογος να την προβάλει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ