ΣΠΟΡ

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: τα βίντεο των φιναλίστ και το σπασμένο Αλεξάνδρειο

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: τα βίντεο των φιναλίστ και το σπασμένο Αλεξάνδρειο
Εικόνα καταστροφής την επόμενη του τελικού Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο EUROKINISSI / MOTION TEAM

Η επόμενη ημέρα του τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ βρίσκει το Αλεξάνδρειο να θυμίζει βομβαρδισμένο κτίριο από τα επεισόδια στο φινάλε. Τόσο ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός Superfoods όσο και ο φιναλίστ Άρης "ανέβασαν" τα βίντεο τους για τον τελικό, την απονομή του 18ου Κυπέλλου στους "πράσινους", αλλά και τα μετάλλια που πήραν οι "κίτρινοι" στα αποδυτήριά τους...

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες από το Nick Galis Hall και την καταστροφή στις κερκίδες από τα επεισόδια, που έγιναν στο τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια της απονομής στον Παναθηναϊκό Superfoods, με τους οπαδούς του Άρη να συγκρούονται με τα ΜΑΤ.

4054048


(Ο φωτεινός πίνακας και σπασμένα καθίσματα στο Αλεξάνδρειο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

4054050


(Εικόνες καταστροφής στο Αλεξάνδρειο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Από την σφοδρότητα των συμπλοκών και τον "πόλεμο" με τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες οι κερκίδες έχουν δεκάδες σπασμένα καθίσματα αλλά και πολλές καμμένες περιοχές.

4054045


(Καμμένα και σπασμένα καθίσμστα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Κυριακής έδωσε την δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΕΟΚ, Αστυνομία και ΚΑΕ Παναθηναϊκό Superfoods, αρκούμενος να καταδικάσει μόνο τα γεγονότα.

(κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο για να δείτε την μακροσκελή ανακοίνωση).

Το χρονικό του "πράσινου" τίτλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ετοίμασε το δικό της βίντεο για όλο το χρονικό του τελικού, που ξεκινά με την άφιξη στο γήπεδο, έως την απονομή στο Νικ Καλάθη και το πανηγύρι με το Κύπελλο.

Από εχθές υπάρχει και το βίντεο από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συγχαίρει τους παίκτες και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Απονομή στα αποδυτήρια...

Οι παίκτες του Άρη δεν μπόρεσαν καν να πάρουν τα μετάλλια τους στο παρκέ, αφού αναγκάστηκαν να φύγουν στα αποδυτήρια την ώρα που γινόταν χαμός στην κερκίδα. Το βίντεο της ΚΑΕ Άρης μεταφέρει τη σκηνή που ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του παίρνουν τα μετάλλια τους στα αποδυτήρια....

Διαβάστε σχετικά

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε τον Άρη

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: απονομή στον Παναθηναϊκό Superfoods μέσα σε επεισόδια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ