ΣΠΟΡ

Europa League: Στην Κωνσταντινούπολη η ρεβάνς του Μπεσίκτας-Ολυμπιακός

Europa League: Στην Κωνσταντινούπολη η ρεβάνς του Μπεσίκτας-Ολυμπιακός
Ώρα Europa League για τον Ολυμπιακό στην Πόλη EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Στην Πόλη στις 20.00, θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους 8 του Europa League ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 με τη Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκης. Στις Βρυξέλλες αργότερα (22.05) ο ΑΠΟΕΛ έχει την δύσκολη αποστολή να ανατρέψει την ήττα του με 1-0 στο ΓΣΠ.

Με χαμηλούς τόνους, αλλά αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την ρεβάνς του 1-1, που δίνει σαφώς προβάδισμα στην Τουρκική ομάδα, αλλά αφήνει περιθώρια στους ερυθρόλευκους να παλέψουν για την πρόκρισή τους για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Europa League.

4077885


(Πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Ο Βασίλης Βούζας και οι συνεργάτες του είδαν όλους τους παίκτες να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την προπόνηση στο επιβλητικό γήπεδο της Μπεσίκτας. Μια θέση στα στόπερ φαίνεται να παίζεται αυτή την ώρα, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε το δίδυμο Ντα Κόστα-Ρέτσου αντί του Μποτία-Ρέτσου των προηγούμενων προπονήσεων.

4077870


(Η ομιλία του Βασίλη Βούζα στους παίκτες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Επίσης φαίνεται ότι ο Σεμπά θα μείνει στον πάγκο, ώστε να έχει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στα άκρα σε ένα ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ για να έχει πιθανότητες.

Μάλιστα από το στρατόπεδο των «αετών», που δείχνουν εξαιρετική σιγουριά για την πρόκριση, επιβεβαιώθηκε και η είδηση της απουσίας του καλύτερου στόπερ της ομάδας, Βραζιλιάνου Μαρτσέλο, από το κέντρο της άμυνας της Μπεσίκτας (έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με την Καϊσέρισπορ για το πρωτάθλημα).

4077879


(Θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο από τους παίκτες του Ολυμπιακού για την ανατροπή του 1-1 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Η πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομάο, Καμπιάσο, Μανθάτης, Ελιονούσι, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ.

Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ.

Europa League – Φάση των 16 (β αγώνες)

Μπεσίκτας-Ολυμπιακός (20.00 1-1 α αγ.)
Κράσνονταρ-Θέλτα (20.00 1-2)
Γκενκ-Γάνδη (20.00 5-2)
Άντερλεχτ-ΑΠΟΕΛ (22.05 1-0)
Μάντσεστερ Γ.-Ροστόφ (22.05 1-1)
Άγιαξ-Κοπεγχάγη (22.05 1-2)
Γκλάντμπαχ-Σάλκε (22.05 1-1)
Ρόμα-Λυόν (22.05 2-4)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ