ΣΠΟΡ

Έκλεψαν τα μετάλλια του Παραολυμπιονίκη του Ρίο Σε Τζον Φερνάντες

Έκλεψαν τα μετάλλια του Παραολυμπιονίκη του Ρίο Σε Τζον Φερνάντες
Reuters / SERGIO MORAES

Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο στην σφαιροβολία, Σε Τζον Φερνάντες, έπεσε θύμα ληστείας. Άγνωστοι του έκλεψαν πολλά από τα μετάλλια που είχε κατακτήσει.

Συγκεκριμένα εκλάπησαν τα μετάλλια του από τους Παραολυμπιακούς σε Ρίο και Πεκίνο, αυτά του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Ντόχα και πολλά άλλα από διάφορες διοργανώσεις.

Οι ληστές αφαίρεσαν ακόμη χρυσαφικά και οικογενειακά κειμήλια της συζύγου του, Σοφίας.

«Δεν πρόλαβαν να ψάξουν όλο το σπίτι, ωστόσο πρόλαβαν και πήραν πράγματα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με μένα και τη Σοφία. Τα μετάλλιά μου από διάφορες διοργανώσεις και οικογενειακά κειμήλια της Σοφίας», είπε ο αθλητής μιλώντας στο Πρακτορείο Sport.

«Και οι οι δύο μας, νοιώθουμε ότι χάσαμε ένα κομμάτι της ζωής και της προσωπικότητάς μας. Για μένα τα μετάλλια είχαν συναισθηματική αξία και επ ουδενί χρηματική. Εύχομαι οι κλέφτες, όταν το διαπιστώσουν, να μπουν σε διαδικασία να μου τα επιστρέψουν, αν και μοιάζει απίθανο. Ελπίζω πάντως, ότι οι αστυνομικές αρχές θα καταφέρουν να τους πιάσουν, ώστε να μας επιστραφούν τα κλοπιμαία και φυσικά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της διάρρηξης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ