ΣΠΟΡ

«Κατάβαση θανάτου» Ρώσου σκιέρ (vid)

«Κατάβαση θανάτου» Ρώσου σκιέρ (vid)
Απίστευτο ατύχημα Ρώσου σκιέρ Instagram / @vaniamad

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε με την ατομική του κάμερα Ρώσος σκιέρ σε αγώνα ελεύθερης κατάβασης σκι, όταν έπεσε από γκρεμό δίπλα σε κοφτερούς βράχους και γλύτωσε από θαύμα! Η εικόνα της "κατάβασης του θανάτου" κόβει την ανάσα.

Ο Ιβάν Μαλάκχοφ πήρε μέρος στον αγώνα Freeride World Tour 17 (FWT17) στην πόλη Feiberbrunn της Αυστρίας. Ο 37χρονος Ρώσος σκιέρ ξεκίνησε την κατάβαση του με μεγάλη αυτοπεποίθηση και εκτελούσε τις κινήσεις του με μεγάλη ακρίβεια. Μέχρι την στιγμή που χάνει τον έλεγχο και πέφτει από τον γκρεμό!

ivanmalakhov


(Είχε άγιο ο Ρώσος σκιέρ - Πηγή: Instagram / @vaniamad)

Ο Μαλάκχοφ έχασε τα σκι του και προσγειώθηκε δίπλα σε κοφτερούς βράχους, κόβοντας την ανάσα σε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα. Η πτώση του είναι ακόμη πιο σοκαριστική από το υλικό που κατέγραψε η κάμερα Go Pro στο κράνος του και τον δείχνει να πέφτει στο κενό.

Σαν από θαύμα ο Ρώσος σκιέρ γλίτωσε με ελαφριά τραύματα και απάντησε αμέσως σε συναθλητή του, που έσπευσε δίπλα του, λέγοντας: "νομίζω είμαι καλά, έπεσα με την πλάτη".

https://www.instagram.com/p/p

Μάλιστα στο νοσοκομείο αποδείχθηκε ότι δεν έσπασε ούτε ένα κόκκαλο και μάλιστα έκανε την σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ