ΣΠΟΡ

Οι δηλώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια (vid)

Οι δηλώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια (vid)
Δηλώσεις με αποδέκτες από τον κορυφαίο Ολυμπιονίκη μας και πλέον 3 φορές πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ROBERT GHEMENT

Δηλώσεις με νόημα και αποδέκτη την Πολιτεία έκανε ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους εδώ και λίγες ώρες Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά και ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης από το Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ξεκάθαρος ζητώντας την στήριξη της Πολιτείας, όχι μόνον για τον ίδιο αλλά και τους συναθλητές του, που ταξίδεψαν με πολλά προβλήματα σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής. Το Χρυσό μετάλλιο του και η 6η θέση του Κωνσταντινίδη θα πρέπει να στείλουν το μήνυμα στους αρμόδιους φορείς για να σταθούν δίπλα τους.

17888195


(Ο Πετρούνιας έκανε υπερήφανη την Ελλάδα για μια ακόμη φορά - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ROBERT GHEMENT)

«Πέτυχα τον στόχο μου! Πρέπει το μήνυμά μας να φτάσει εκεί που πρέπει» είπε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και αδιαφιλονίκητο νούμερο 1 στον κόσμο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας μάλιστα αποκάλυψε και ένα γεγονός, που θα μπορούσε να του στερήσει το Χρυσό στο Κλουζ και συνέχισε. «Είχαμε για πρώτη φορά διπλή εκπροσώπηση στην οκτάδα του ίδιου οργάνου! Μέσα από αυτή την πρωτοφανή επιτυχία, θεωρώ ότι στέλνουμε πολύ θετικά μηνύματα. Σε εποχές δύσκολες, εμείς παλεύουμε μόνοι μας».

17887355


(Λίγο έλειψε να χάσει το μετάλλιο ο Πετρούνιας από μια ατυχία της τελευταίας στιγμής - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ROBERT GHEMENT)

Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης: «Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι διαφορετικό... Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει σήμερα ο Λευτέρης, με τον τρόπο που κέρδισε. Το τραγούδι λέει 'χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι’. Και ο νοών νοείτω...».

17887349


(Σίγουρος για την επιτυχία του αθλητή του ήταν ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ROBERT GHEMENT)

Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος για το Χρυσό με το που τελείωσε την προσπάθεια του ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα το 3ο μετάλλιο για τον αθλητή του αλλά και τα 8 (μαζί με τα 5 του άλλου αθλητή του Βλάσση Μάρα) για τον ίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ