ΣΠΟΡ

Η Τζούλια Ρόμπερτς έζησε από κοντά το Clasico Ρεάλ Μ.- Μπαρτσελόνα (vid)

Η Τζούλια Ρόμπερτς έζησε από κοντά το Clasico Ρεάλ Μ.- Μπαρτσελόνα (vid)
Η Τζούλια Ρόμπερτς παρακολούθησε το ντέρμπυ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα Getty Images / Alex Livesey

Η παρουσία της βραβευμένης με Όσκαρ Αμερικανίδας ηθοποιού Τζούλια Ρόμπερτς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Κυριακή, έδωσε έξτρα λάμψη στο clasico της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Η "Pretty Woman" έζησε από κοντά τον πυρετό του κορυφαίου ντέρμπυ στον κόσμο και φωτογραφήθηκε με όλα τα αστέρια των ομάδων.

Μπορεί στην Αμερική το ποδόσφαιρο να μην είναι το κορυφαίο σπορ, η Τζούλια Ρόμπερτς όμως παρακολουθεί συχνά ποδοσφαιρικούς αγώνες στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν είναι περιστασιακή φίλαθλος. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε βρεθεί στο Όλντ Τράφορντ για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ, τραβώντας πάνω της και πάλι τα φλας των φωτογράφων.

GettyImages 626141162


(Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον μέσο της Γιουνάιτεντ Μάικλ Κάρικ στο Ολντ Τράφορντ - Πηγή: Getty Images / Clive Brunskill)

Την Κυριακη ήταν επίσημη προσκεκλημένη της Ρεάλ Μαδρίτης και έζησε όλη τη δράση του μεγάλου παιχνιδιού. Η Ρεάλ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την Τζούλια Ρόμπερτς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Εκτός όμως από τους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Τζούλια Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία και για μία selfie με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, Λιονέλ Μέσι.

https://www.instagram.com/p/p

Οι πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να το ξανασκέφτονται πριν την καλέσουν και πάλι στο γήπεδο, καθώς δεν τους έφερε μεγάλη τύχη, δεν έχουν επιβεβαιωθεί...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ