ΣΠΟΡ

Euroleague: Προορισμός Κωνσταντινούπολη (vid)

Euroleague: Προορισμός Κωνσταντινούπολη (vid)
Αντίστροφη μέτρηση για τον Ολυμπιακό και το Final 4 της Euroleague EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 της Euroleague στην Κων/λη ξεκινά από σήμερα. Μια εβδομάδα απομένει για τους δύο ημιτελικούς και τα αφιερώματα σε ομάδες και παίκτες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η Ευρωλίγκα συγκέντρωσε μάλιστα σε βίντεο τις κορυφαίες στιγμές μέχρι τώρα στη σεζόν.

Την επόμενη Παρασκευή, 19/5 Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθούν στο τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού (18.30) με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. Ένα κλασσικό ζευγάρι των τελευταίων ετών στην Euroleague με την ομάδα της Μόσχας να υπερασπίζεται το στέμμα της. Την ώρα που ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς είναι το κεντρικό θέμα στην ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός καλείται αύριο (Σάββατο 13/5) στις 17.00 να κάνει το 2-0 στην σειρά των playoffs της Α1, μέσα στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον Άρη. Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα μίνι βίντεο με τις 5 κορυφαίες στιγμές των ερυθρόλευκων, μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Ο 2ος ημιτελικός θα γίνει στις 21.30 ανάμεσα στην οικοδέσποινα Φενέρ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην κορυφαία 5άδα ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο μόνος παίκτης Ελληνικής ομάδας, που επιλέχθηκε από την Euroleague ως μέλος στην κορυφαία 5άδα της κανονικής περιόδου. Μαζί του ο Γιουλ, ο Ντε Κολό, ο Μπογκντάνοβιτς και ο Ούντο.

Στην 2η 5άδα Τεόντοσιτς και Γουαναμέικερ είναι στην περιφέρεια, Μέλι και Ντάνστον στις θέσεις των φόργουορντς και ο Αγιόν σε θέση "5".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ