ΣΠΟΡ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα «παίζουν μήλα» και περιμένουν τον Βαλβέρδε (vid)

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα «παίζουν μήλα» και περιμένουν τον Βαλβέρδε (vid)
Σπέσιαλ προπόνηση για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα Getty Images / David Ramos

Προπόνηση παίζοντας τα "μήλα" έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου και θα διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε.

Την πρώτη ένδειξη έδωσε εχθές το ραδιόφωνο της Καταλωνίας, που έχει καλή πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στην Μπαρτσελόνα. Το RAC 1 μετέδωσε λοιπόν την πληροφορία, ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι οριστικά ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των μπλαουγκράνα για τα 2 επόμενα χρόνια. Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση θα γίνει μετά τον τελικό Κυπέλλου με την Αλαβές.

GettyImages 521277736


(Έτοιμος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε - Πηγή: Getty Images / David Ramos)

Σήμερα η εφημερίδα MARCA στο πρωτοσέλιδό της πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο στις αποκαλύψεις. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Βαλβέρδε μετακομίζει στην Βαρκελώνη με τη σύμφωνη γνώμη των αποδυτηρίων. Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έδωσαν "θετική ψήφο" στον Βαλβέρδε, εκτιμώντας ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, που συνδυάζει γνώσεις αλλά και τον χαρακτήρα για να ταιριάξει στην φιλοσοφία της ομάδας.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση πάντως, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα το διασκέδασαν με την ψυχή τους κάνοντας προπόνηση παίζοντας το παραδοσιακό παιχνίδι με τα μήλα. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε ο σύλλογος, ο Λίονελ Μέσι απέδειξε πόσο έξυπνος παίκτης είναι και με την μπάλα στα χέρια.

Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια ήταν μεγαλύτερος (σε σχέση με τα "παραδοσιακά μήλα"), αφού πετούσαν την μεγάλη λαστιχένια μπάλα, που χρησιμοποιείται σε ασκήσεις γυμναστικής και είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσεις να την πιάσεις με τα χέρια. Η κίνηση στον χώρο και η προσπάθεια να αποφύγουν να τους χτυπήσει η τεράστια μπάλα, βελτιώνει τον τρόπο που ξεμαρκάρονται κατά την διάρκεια των αγώνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ