ΣΠΟΡ

NBA: Στην 2η καλύτερη 5άδα της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Στην 2η καλύτερη 5άδα της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)
Νέα μεγάλη διάκριση από το NBA για το Γιάννη Αντετοκούνμπο EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να "σαρώνει" τις διακρίσεις στον μαγικό κόσμο του NBA. Ο Greek Freak επιλέχθηκε στην 2η καλύτερη 5άδα της χρονιάς από τους δημοσιογράφους και τους τηλεσχολιαστές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε στην 4η μόλις σεζόν του να είναι στις επιλογές και των δημοσιογράφων για τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς στην Αμερικανική Λίγκα, μετά την επιλογή του από τον κόσμο στο All Star Game. Ο Giannis είναι στην 2η καλύτερη 5άδα μαζί με τους Αζάια Τόμας και Στεφ Κάρι (γκαρντ), τον Κέβιν Ντουράντ στους φόργουορντ και τον Ρούντι Γκομπέρ σέντερ.

2016 12 22T023028Z 646292711 NOCID RTRMADP 3 NBA MILWAUKEE BUCKS AT CLEVELAND CAVALIERS


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (δ) επιλέχθηκε στις κορυφαίες 5άδες του NBA μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς (κ.) - Πηγή: Reuters / Ken Blaze-USA TODAY Sports)

Είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10 που παίκτης του Μιλγουόκι επιλέγεται σε μία από τις 3 καλύτερες 5άδες: ο Αντριου Μπόγκουτ ήταν εκείνη τη χρονιά στην 3η 5άδα. Παίκτη στην 2η 5άδα οι Μιλγουόκι Μπάκς είχαν τη σεζόν 1985-86 με το Σίντνεϊ Μονκρίφ.

Την καλύτερη 5άδα του NBA αποτελούν οι Ράσελ Γουέστμπρουκ και Τζέιμς Χάρντεν στα γκαρντ, Κάουι Λέοναρντ και Λεμπρόν Τζέιμς στους φορ και σέντερ ο Άντονι Ντέιβις.

Ο Λεμπρόν έφτασε τις 11 συμμετοχές (ρεκόρ) σε κορυφαίες 5άδες, ενώ ο Χάρντεν ο μόνος που ψηφίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος στην 3η καλύτερη 5άδα είναι οι Τζον Γουόλ, Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (γκαρντ), Ντρέιμοντ Γκριν, Τζίμι Μπάτλερ (φορ), Ντε Άντρε Τζόρνταν (σέντερ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ