ΣΠΟΡ

Europa League: Τελικός χωρίς Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δε γίνεται (vid)

Europa League: Τελικός χωρίς Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δε γίνεται (vid)
Ο Ιμπραΐμοβιτς βγάζει σέλφι με το τρόπαιο του Europa League, τον Μπεϊγί (κ.) και το Ρόχο (δ.) Reuters / Phil Noble Livepic

Μπορεί να ήταν με τις πατερίτσες, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να κλέψει την παράσταση στον τελικό του Europa League. Την ώρα που ο Ρούνεϊ και οι παίκτες σήκωναν το τρόπαιο στη Friends Arena της Στοκχόλμης, εκείνος έβγαζε φώτο με οπαδό, που του έδινε τη γυναίκα του για να μείνει στο Μάντσεστερ. 

Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που περίμενε ο κόσμος να δει στο γήπεδο και τον τελικό του Άγιαξ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε το χατήρι στον κόσμο με ένα μοναδικό σόου, που ξεκίνησε με τη λήξη του αγώνα και την απονομή του τροπαίου.

2017 05 24T211414Z 138662054 MT1ACI14797930 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA FINAL


(Ο Ιμπραΐμοβιτς ζητά το τρόπαιο από τον Πογκμπά - Πηγή: Reuters / Phil Noble Livepic)

Με τις πατερίτσες, όπως και οι άλλοι τραυματίες της Γιουνάιτεντ (Ρόχο, Σο) ο Ίμπρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και αυτός την κατάκτηση του τροπαίου. Μάλιστα το σήκωσε με το ένα χέρι, παρότι ζυγίζει 15 κιλά!

Ένας οπαδός όμως ανέβασε ένα πανό που του ζητούσε να μείνει στην ομάδα και για αντάλλαγμα του έδινε τη γυναίκα του για ένα βράδυ!

Ο Ιμπραΐμοβιτς εντόπισε τον οπαδό και τα παράτησε όλα για να φωτογραφηθεί με το ομολογουμένως πολύ "προχωρημένο" πανό του φίλου της Μάντσεστερ.

Το σόου όμως συνεχίστηκε στα αποδυτήρια. Ως άλλος μάγος των εφέ έστησε το τρόπαιο, έβαλε το δεξί τραυματισμένο πόδι μέσα και το παπούτσι του κατά τρόπο τέτοιο, ώστε να νομίζει κανείς ότι τρύπησε το Κύπελλο.

https://www.instagram.com/p/p

Το αποτελεσμα ήταν εντυπωσιακό και μέσα σε λίγες ώρες πήρε πάνω από 1 εκατομμύριο likes. Ένας είναι ο Ζλάταν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ