ΣΠΟΡ

Οι «Antetokounmbros» παίζουν μπάσκετ για την Ελλάδα (vid)

Οι «Antetokounmbros» παίζουν μπάσκετ για την Ελλάδα (vid)
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο παίζουν μπάσκετ στην Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS / ACTION IMAGES

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζουν για 2η χρονιά το μπασκετικό σόου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών. Οι Antetokounbros μίλησαν στο CNN Greece για τα όνειρα τους, το NBA και την εθνική ομάδα.

Μετά την περυσινή επιτυχία του τουρνουά, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο επανέρχονται δριμύτερα και υπόσχονται ακόμη καλύτερο θέαμα στον κόμο που θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης (18 Ιουνίου) και στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην Αθήνα, στις 25 Ιουνίου.

2530552


(Κάλεσμα στον κόσμο από το Θανάση (αρ.) και το Γιάννη (δ.) Αντετοκούνμπο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

"Είμαστε όλοι αδέλφια" λέει στη συνέντευξή του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν μαζί με το Γιάννη σε όλο τον κόσμο μέσα από το event. "Δεν υπάρχουν διαφορές. Να έρθει ο κόσμος και να απολαύσει το μπάσκετ και τις εκπλήξεις, που τους ετοιμάζουμε.

2530539


(Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δε θέλησε να αποκαλύψει ποια θα είναι η νέα του ομάδα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η περυσινή χρονιά τον γεμίζει με βάρος και ευθύνες να γίνει καλύτερος. "Δεν θέλω να λέω απλά ότι πήγα σε ένα All Star Game. Θέλω να είμαι και τα επόμενα χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους. Για αυτό και πρέπει να δουλέψω σκληρά και να γίνω ακόμη καλύτερος και ολοκληρωμένος παίκτης".

2530559


(Σκληρή δουλειά για την κορυφή υποσχέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

Όσο για την εθνική; "Εγώ θέλω πάντα να είμαι στην εθνική" λέει με αποφασιστικότητα ο Greek Freak, αλλά υπογραμμίζει: "Εθνική ομάδα δεν είναι όμως μόνον ο Αντετοκούνμπο. Είναι όλα τα παιδιά. Οι 12 στο τουρνουά. Οι 17 που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία. Είναι ΟΜΑΔΑ. Δεν αποτελείται από έναν σταρ και μόνο".

* Το ANTETOKOUNBROS EVENT 2017 διοργανώνεται με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE TV

ΔΗΜΟΦΙΛΗ