ΣΠΟΡ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και ο Ρεχάγκελ ξανά σε δράση στο Ηράκλειο

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και ο Ρεχάγκελ ξανά σε δράση στο Ηράκλειο
Legents 2004-Inter Forever απόψε στο Ηράκλειο EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Η αγαπημένη εθνική ομάδα του 2004 πατά ξανά χορτάρι. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Όττο Ρεχάγκελ αντιμετωπίζει τους βετεράνους της Ίντερ στο Ηράκλειο, σε ένα παιχνίδι-γιορτή με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ίδρυμα "Όραμα Ελπίδας".

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 κάνουν γενικό κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου να βρεθούν στο Παγκρήτειο στις 20.30 για να τους ξαναδούν να κλωτσάνε την μπάλα με τον αγαπημένο τους "Χερακλή" στον πάγκο να δίνει οδηγίες.

4152139


(Σε φόρμα ο Όττο Ρεχάγκελ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Ο αγώνας γίνεται για ιερό σκοπό αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα ¨Όραμα Ελπίδας", που μας καλεί όλους να γίνουμε δότες μυελού των οστών και να προσφέρουμε "ελπίδα ζωής" σε όσους την έχουν ανάγκη.

4152104


(Σεϊταρίδης, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Μπασινάς, Καψής, Κάκος σε αναμνηστική φώτο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Οι διεθνείς έχουν γίνει αντικείμενο λατρείας από όλους τους φιλάθλους στο Ηράκλειο αυτές τις ώρες. Παντού τους σταματούν και τους ζητούν αυτόγραφο και μια αναμνηστική φωτογραφία.

4152133


(Οι διεθνείς και οι παίκτες της Ίντερ στη επίσημη Σ/Τ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Η αποστολή τους πάντως θα είναι αρκετά δύσκολη απέναντι στους καλογυμνασμένους βετεράνους της Ίντερ. Καραγκούνης, Δέλλας, Τσιάρτας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Χαριστέας, Παπαδόπουλος, Σεϊταρίδης, Καψής και τα υπόλοιπα παιδιά θα αντιμετωπίσουν σε δύο 40λεπτα τους νερατζούρι με επικεφαλής τον "αιώνιο αρχηγό" της Ίντερ Χαβιέ Ζανέτι και τους Τόλντο, Μπέργκομι, Ματεράτσι.

4152100


(Οι διεθνείς με τον πρόεδρο των "Γαλανόλευκου Φάρου" με το τρόπαιο και τις φανέλες του EURO 2004 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Έχει θεσμοθετηθεί και Κύπελλο, που θα δοθεί στο νικητή (εάν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο θα έχουμε πέναλτυ), ενώ οι φίλαθλοι καλούνται να φορέσουν μόνο λευκές και μπλε φανέλες και μπλουζάκια, για να σχηματιστεί μια τεράστια "γαλανόλευκη" στο Παγκρήτειο.

4152101


(Αυτόγραφα και φώτο από τους διεθνείς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Σημεία πώλησης εισιτηρίων

1) Γραφεία ΕΠΣ Ηρακλείου (Ιδομενέως και Μεραμβέλου γωνία)

2) INSPOT Internet Café (Μεραμβέλου 14)

3) Café Mikel – Αγ.Κωνσταντίνος

4) Εστιατόριο Pastarella στο TALOS PLAZA

5) Panorama Café στην περιοχή ΤΕΙ (Εσταυρωμένος).

6) Κιόσκι ΕΠΣΗ στη Βασιλική Αγίου Μάρκου (κέντρο Ηρακλείου)

7) Μετά τις 12 το μεσημέρι από κιόσκια έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ