ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: Για 3 ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης

Α1 μπάσκετ: Για 3 ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης
Χαρούμενος και συγκινημένος ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού συναντήθηκε το μεσημέρι με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συμφώνησε για 3 ακόμη χρόνια.

Αμέσως μετά το τέλος των τελικών της Α1 μπάσκετ ο Γιώργος Πρίντεζης είχε τονίσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να κλείσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, στους οποίους παίζει από ηλικία 15 ετών. Παρότι θα είχε μεγαλύτερες προτάσεις από το εξωτερικό (Φενέρ, ΤΣΣΚΑ Μ. και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδιαφέρονταν) μια μικρή αύξηση στις αποδοχές του (1,1 εκατ. ήταν το προηγούμενο συμβόλαιο του), σε συνδυασμό με την επιθυμία του οδήγησε στη συμφωνία μετά από ένα και μόνο ραντεβού το μεσημέρι της Τετάρτης.

4158720


(Ο Πρίντεζης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του συγκινημένου υπαρχηγού του Ολυμπιακού στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Πρίντεζης είχε 12.8 πόντους (48.5% στα δίποντα, 40.3% στα τρίποντα, 70% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 25.2 λεπτά συμμετοχής σε 32 αγώνες της EuroLeague. Αυτή ήταν η δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν του μετά την περσινή, στη διάρκεια της οποίας είχε 14.1 πόντους (56.1% στα δίποντα, 36.4% στα τρίποντα, 69.8% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 25 λεπτά συμμετοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ