ΣΠΟΡ

Είναι επίσημο: Μεϊγουέδερ εναντίον Μακ Γκρέγκορ τον Αύγουστο (vid)

Είναι επίσημο: Μεϊγουέδερ εναντίον Μακ Γκρέγκορ τον Αύγουστο (vid)
Πραγματικότητα ο αγώας ανάμεσα στον Μεϊγουέδερ και τον Μακ Γκρέγκορ Twitter / Floyd Mayweather / @FloydMayweather

Η πολυαναμενόμενη μονομαχία του παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδερ με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ είναι πραγματικότητα. Στις 26 Αυγούστου, στο Λας Βέγκας, οι δύο κορυφαίοι των μαχητικών αθλημάτων θα βρεθούν στο ρινγκ για έναν αγώνα πυγμαχίας αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων.

Πριν λίγα 24ωρα η είδηση της "δέσμευσης" του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας και της αρένας, που έδωσε τους τελευταίους αγώνες της καριέρας του ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, ήταν ο προάγγελλος της συμφωνίας του Μεϊγουέδερ με τον Μακ Γκρέγκορ.

1 2017 05 17T185545Z 138048945 MT1ACI14794541 RTRMADP 3 BOXING SUPER FEATHERWEIGHTDAVIS WALSH


(Επιστροφή στη δράση μετά το Σεπτέμβριο του 2015 για τον Μεϊγουέδερ (δ.) - Πηγή: Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic)

Η showtime boxing που έχει αναλάβει τη διοργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα το πόστερ της μεγάλης αναμέτρησης με τον τίτλο, "η μάχη που δεν περίμενε κανείς ότι θα γίνει".

https://www.instagram.com/p/p

Λίγο μετά ήρθε και το πρώτο μίνι βίντεο για τον αγώνα που έχει καθηλώσει τη φαντασία των φίλων των μαχητικών αθλημάτων, αφού ένας κορυφαίος πυγμάχος θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν κορυφαίο MMEer σε ρινγκ και αγώνα πυγμαχίας.

Το "απρόβλεπτο της αναμέτρησης" όπως παραδέχεται ο CEO της εταιρείας διοργάνωσης αγώνων του Μεϊγουέδερ, Λέοναρντ Έλερμπι, δίνει έξτρα ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Μεϊγουέδερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το Σεπτέμβριο του 2015 αήττητος (49-0) και παγκόσμιος πρωταθλητής στα ημιμεσαία βάρη.

Αμοιβές εκατομμυρίων για τους δύο αθλητές

Το σόου αναμένεται να σπάσει όχι μόνο κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην καλωδιακή τηλεόραση, αλλά και στα έσοδα από τις χορηγίες. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν οι αμοιβές τους να χτυπήσουν "κόκκινο" και να τους φέρουν στην κορυφή της λίστας των ακριβοπληρωμένων αθλητών την επόμενη χρονιά.

Ο Μεϊγουέδερ, που απουσίαζε από την εφετινή λίστα θα επιστρέψει στην κορυφή σπάζοντας το φράγμα των 100 εκατ. €, ενώ και ο Μακ Γκρέγκορ πέτυχε και πήρε την αμοιβή, που ήθελε. Με 100 εκατ. € θα ξεπεράσει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε έσοδα.

2016 11 13T065320Z 1687226393 NOCID RTRMADP 3 MMA UFC 205 MCGREGOR VS ALVAREZ


(Η δυνατή αριστερή γροθιά του Μακ Γκρέγκορ (αρ.) θα είναι το όπλο του στη μετάβαση από το ΜΜΑ στην πυγμαχία - Πηγή: Reuters / Adam Hunger-USA TODAY Sports)

Προς το παρόν ο Notorious MMA ξεκίνησε και το παιχνίδι των εντυπώσεων στα media με ανάρτηση πόστερ του εαυτού του εναντίον του πατέρα Μεϊγουέδερ, υπονοώντας ότι ο αντίπαλος του είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία (40 χρ.) για να τον αντιμετωπίσει.

Το επόμενο δίμηνο αναμένεται να είναι εξαιρετικά "καυτό" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους δύο αντιπάλους να παίζουν εξαιρετικά και το παιχνίδι των Media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ