ΣΠΟΡ

Εθνική μπάσκετ: Νέα εμφάνιση αλλά ακόμη σε αναζήτηση προπονητή

Εθνική μπάσκετ: Νέα εμφάνιση αλλά ακόμη σε αναζήτηση προπονητή
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου και Μπουρούσης στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης της εθνικής ομάδας μπάσκετ EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Το θέμα του νέου προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ, που ακόμη αναζητείται ενόψει Eurobasket 2017, κυριάρχησε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας. Τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και ο Γιάννης Μπουρούσης κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικά ερωτήματα.

Οι δύο διεθνείς μαζί με το Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Παπανικολάου ήταν εκείνοι που έπαιξαν και το ρόλο του "μοντέλου" για τις νέες εμφανίσεις, που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της FF Group και την GSA.

4161892


(Μπουρούσης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου και Γιάννης Αντετοκούνμπο με "στολή εργασίας" - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Οι υποχρεώσεις της εθνικής ξεκινούν στις 31 Αυγούστου και στον όμιλο των προκριματικών μαζί με Φινλανδία, Ισλανδία, Πολωνία, Σλοβενία και Γαλλία και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της πρόκρισης για τα τελικά της Τουρκίας.

4161968


(Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης με τους διεθνείς, τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο και το ΓΓ της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο προγραμματισμός είναι σωστός, καθώς ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με προπονητή και ας υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ότι "μία ομάδα ξεκινάει από παίκτες. Παίκτες έχουμε".

4161971


(Διπλωμάτης ο Γιάννης Μπουρούσης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν αρκετά διπλωμάτες με τις απαντήσεις τους. "Δεν έχω πρόβλημα που δεν έχουμε προπονητή. Εξάλλου διακοπές κάνει και ο προπονητής. Όποτε είναι θα έρθει. Νας μας ανακοινώσουν πότε θα έχουμε προετοιμασία και θα έρθει και αυτός" είπε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης, για να ακολουθήσει ταπεινά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

4161979


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη νέα φανέλα του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

"Δε με απασχολεί που δεν υπάρχει προπονητής. Εγώ κάνω την δουλειά μου, που είναι να βελτιώνομαι. Είχαμε κάποιες ατυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε για την Ελλάδα και να μην έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας άλλα σχέδια. Μακάρι με αυτή τη νέα συνεργασία να φέρουμε επιτυχίες. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, να υπάρχει στήριξη και από τον κόσμο" ήταν τα λόγια του Greek Freak.

4161983


(Η 3η εμφάνιση της εθνικής ομάδας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Οι δύο εμφανίσεις είναι σε χρώμα λευκό και γαλάζιο, ενώ εκείνη της προπόνησης σε έντονο σκούρο μπλε. Επιπλέον οι παίκτες φορούσαν τα ρούχα για τις αποστολές της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ