ΣΠΟΡ

Ο Πακιάο χρίζει φαβορί το Μεϊγουέδερ στον αγώνα με το Μακ Γκρέγκορ (vid)

Ο Πακιάο χρίζει φαβορί το Μεϊγουέδερ στον αγώνα με το Μακ Γκρέγκορ (vid)
Ο Πακιάο (δ.) "ψηφίζει" το Μεϊγουέδερ (αρ.) για νικητή στον αγώνα με τον Μακ Γκρέγκορ ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ESTHER LIN

Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ανεβάζουν το ρυθμό της προετοιμασίας τους για τον μεγάλο πυγμαχικό αγώνα τους στις 26 Αυγούστου. Όλοι οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων κάνουν προβλέψεις για την κατάληξη του ματς. Ανάμεσα τους και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και μεγάλος αντίπαλος του Μεϊγουέδερ, Μάνι Πακιάο, που ψήφισε ξεκάθαρα υπέρ του Αμερικανού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται το ερώτημα τι θα γίνει εαν βρεθεί σε ένα ρινγκ ένας πυγμάχος, με έναν εκπρόσωπο άλλου μαχητικού σπορ. Η αναμέτρηση Μεϊγουέδερ-Μακ Γκρέγκορ,παρότι θα είναι καθαρά πυγμαχικός αγώνας, έχει εξάψει την φαντασία του κοινού, για το κατά πόσο μπορεί ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA, να έχει τύχη. Για το Μάνι Πακιάο όμως, η κατάληξη του αγώνα είναι ξεκάθαρη.

15278475


(Ο Μεϊγουέδερ (αρ.) στην αναμέτρηση με τον Πακιάο στις 2 Μαΐου 2015 - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / STRINGER)

"Φαβορί ο Μεϊγουέδερ"

"Ο Μακ Γκρέγκορ δεν έχει καμία πιθανότητα σε αυτό το παιχνίδι. Πιθανότατα να είναι και ένα βαρετό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να περάσει ούτε ένα χτύπημα. Πώς θα μπορούσε; Δεν έχει την παραμικρή εμπειρία στο μποξ. Ο Μεϊγουέδερ είναι ένας χαρισματικός παίκτης με εξαιρετική άμυνα. Επίσης έχει πολύ καλή κίνηση με τα πόδια και ρεφλέξ. Θα κερδίσει γιατί το παιχνίδι είναι πυγμαχικό και όχι ΜΜΑ" ήταν η άποψη του Πακιάο, που έχασε εύκολα το Μάιο του 2015 από τον Αμερικανό πρωταθλητή.

Ο Μεϊγουέδερ πάντως από την πλευρά του έχει πάρει πολύ σοβαρά την προετοιμασία του και αναγνωρίζει ότι η ηλικία του είναι ανασταλτικός παράγοντας. Μέσα από την προπόνηση προσπαθεί να επανέλθει στα στάνταρ που τον καθιέρωσαν στην κορυφή.

https://www.instagram.com/p/p

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Μακ Γκρέγκορ

Όσο για τον Ιρλανδό αντίπαλο του; ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ πιστεύει ότι θα δώσει απαντήσεις στο ρινγκ στους επικριτές του. "Θα φάνε τη γλώσσα τους", ήταν μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Ο "Κέλτικος τίγρης" στηρίζεται στην πολύ δυνατή αριστερή γροθιά του, που του έχει χαρίσει και τις περισσότερες νίκες στο "κλουβί". Μάλιστα μια τέτοια σκηνή επέλεξαν οι μάνατζερ του για να διακοσμήσουν τον τοίχο στο γυμναστήριο του, με το αριστερό κτύπημα να βγάζει νοκ-άουτ το Μεϊγουέδερ.

https://www.instagram.com/p/p

Ο αγώνα θα φιλοξενηθεί στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ