ΣΠΟΡ

NBA: Πιστός στους Μιλγούοκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

NBA: Πιστός στους Μιλγούοκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αναστάτωση στο Μιλγουόκι από τα σενάρι "φυγής" του Γιάννη Αντετοκούνμπο Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Μια αναφορά του έγκριτου αναλυτή μπάσκετ στις ΗΠΑ, Άντριαν Βονιαρόφσκι, σχετικά με την πιθανότητα να αλλάξει ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προκάλεσε πανικό στις τάξεις των φίλων των "ελαφιών". Ο Greek Freak αντέδρασε άμεσα και με ανάρτησή του έβαλε τέλος στα σενάρια.

Ο Βονιαρόφσκι είναι αναλυτής του NBA στο ESPN και εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέροντας ότι σύντομα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αλλάξει ομάδα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του αμερικανικού μπάσκετ. Για τον Αμερικανό δημοσιογράφο ο Giannis θα πρέπει σύντομα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ότι δύσκολα θα πάρει κάποιο τίτλο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

2017 04 28T011040Z 1320051296 NOCID RTRMADP 3 NBA PLAYOFFS TORONTO RAPTORS AT MILWAUKEE BUCKS


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα ματς με το Τορόντο για τα play-offs - Πηγή: Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

"Έρχεται αυτή η μέρα. Η μέρα που (σ.σ ο Γιάννης) θα κοιτάξει γύρω και θα πει "πού πάει αυτή η ομάδα; Τι έχουν κάνει;" Νομίζετε ότι ο Γιάννης δεν έχει δει τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες; Τι έχει συμβεί με τις αλλαγές στην διοίκηση της ομάδας. Παρακολουθεί. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Όλοι στην λίγκα προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον πάρουν. Έχει ήδη ξεκινήσει αυτή η διαδικασία" ήταν η ανάλυση του πάντα καλά πληροφορημένου δημοσιογράφου.

2017 04 25T002321Z 511806897 NOCID RTRMADP 3 NBA PLAYOFFS MILWAUKEE BUCKS AT TORONTO RAPTORS


(Στην κορυφή θέλει να οδηγήσεις τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: Reuters / Nick Turchiaro-USA TODAY Sports)

Όπως ήταν φυσικό, οι φίλαθλοι των Μπακς άρχισαν να εκφραζουν τις ανησυχίες τους για το αγαπημένο παιδί της πόλης. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με μία ανάρτησή του ανέφερε, ότι στο DNA του υπάρχει η έννοια της αφοσίωσης.

Άμεσα οι Bucks αναδημοσίευσαν τη δήλωση του Giannis, ενώ τα like έπεσαν κατά χιλιάδες από τους φίλους της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ