ΣΠΟΡ

Eurobasket 2017: Η ώρα της εθνικής και του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Eurobasket 2017: Η ώρα της εθνικής και του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά και πάλι τη γαλανόλευκη EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Μετά το θρίαμβο της εθνικής ομάδας νέων ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, σειρά πλέον παίρνει η εθνική ομάδα των ανδρών που ξεκινά την προετοιμασία της για το "μεγάλο Eurobasket". Όλα τα φώτα ασφαλώς είναι στραμένα στον σούπερ σταρ του Ελληνικού αθλητισμού, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Μίσσας περιμένει σήμερα και αύριο τους διεθνείς να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη να μπουν στο πούλμαν για μια μίνι προετοιμασία στο Καρπενήσι (μία εβδομάδα για φυσική κατάσταση). Εφέτος θα είναι μικρότερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς θα υπάρχουν αρκετοί φιλικοί αγώνες προετοιμασίας.

14188126


(Ο Κώστας Μίσσας ετοιμάζει τα πλάνα της εθνικής ομάδας - ΑΠΕ ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Με την αλλαγή του Λαρεντζάκη αντί του Ντόρσεϊ, 16 παίκτες θα επιχειρήσουν να κερδίοσουν μία θέση στην τελική 12άδα για το Eurobasket που θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου με την φάση των ομίλων: Αγραβάνης, Λαρεντζάκης, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Μάντζαρης, Μήτογλου, Μπόγρης, Μπουρούσης, Όγκαστ, Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Παππάς, Πρίντεζης και Σλούκας.

2355636


(Στα γαλανόλευκα και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Στην Αθήνα η "πρωταθλήτρια Ευρώπης"

Στην Αθήνα έφτασε νωρίτερα τη Δευτέρα και η αποστολή της εθνικής ομάδας U20 με το Κύπελλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τα παρασκήνια της μεγάλης βραδιάς στο Ηράκλειο και της νίκης στον τελικό επί του Ισραήλ.

1 4187461


(Η πρωταθλήτρια Ευρώπης U20 στην Αθήνα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο σούπερ σταρ Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η αλήθεια είναι όμως ότι όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι περιμένουν να ξαναδούν από κοντά το Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη γαλανόλευκη. Ο σούπερ σταρ του NBA αποθεώθηκε ακόμη και στις μακρινές Φιλιππίνες, όπου ταξίδεψε σε μία μίνι τουρνέ των Μιλγουόκι Μπακς.

Στο Glorietta Activity Center στην πρωτεύουσα Μανίλλα δεν υπήρχε ούτε θέση, από φίλους των Μπακς αλλά και του NBA, που είχαν την ευκαιρία να δουν για λίγο το Giannis.

"Θηρίο" ο Greek Freak

Ήταν άλλωστε οι πρώτοι που είδαν από κοντά την αλλαγή στο σώμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δούλεψε και αυτό το καλοκαίρι για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και να μπορεί να ανταποκρίνεται στον απαιτητικό κόσμο του NBA. Το Μιλγουόκι μάλιστα δημοσίευσε και ένα μικρό βίντεο με την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του Giannis.

Η ανάρτηση αυτή μάλιστα είχε το νόημα να αποτελέσει κίνητρο και για τους άλλους παίκτες, αλλά και τους απλούς φιλάθλους να βελτιώνονται μέσα από την δουλειά. Μόνο έτσι γίνεσαι σταρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ