ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: «Ξεκίνησαν» οι εργασίες για το νέο γήπεδο μετά τον αγιασμό (vid)

ΑΕΚ: «Ξεκίνησαν» οι εργασίες για το νέο γήπεδο μετά τον αγιασμό (vid)
Αεροφωτογραφία στο οικόπεδο του γηπέδου της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αγιασμός της Πέμπτης στο χώρο της ιστορικής έδρας της ΑΕΚ, έδωσε το σύνθημα για τη νέα εποχή της ομάδας. Ήδη ξεκινούν τα πρώτα έργα, ενώ οι οπαδοί του Δικέφαλου είναι ακόμη "μεθυσμένοι από χαρά", βλέποντας πλέον να υλοποιείται το όνειρο χρόνων για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Από την Πέμπτη το πρωί, έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του γηπέδου οι εκσκαφείς, οι μπλουντόζες, και τα κοντέινερ και το πρώτο στάδιο των εργασιών ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή. Ουσιαστικά θα γίνει η μετατροπή του οικοπέδου σε εργοτάξιο.

4191021


(Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την εξασφάλισης ρεύματος, ενώ άμεσα θα μπει μπροστά η περίφραξη του χώρου και θα ξεκινήσουν τα έργα αντιστήριξης.

"Τρέλλα" για την "Αγιά Σοφιά"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ετοίμασε ένα ακόμη βίντεο με όλο το παρασκήνιο από την εκδήλωση του αγιασμού την Πέμπτη το απόγευμα. "Η Νέα Φιλαδέλφεια όπως την ξέραμε και την αγαπήσαμε. Η Νέα Φιλαδέλφεια όπως θα πρέπει να είναι: με κιτρινόμαυρο πλήθος και πάθος, με όραμα και ελπίδα, με όλες τις γενιές του κόσμου της ΑΕΚ να γιορτάζουν. Όλα αυτά που έχουμε ζήσει κι όλα αυτά τα ωραία που έρχονται, αντάμωσαν χθες στα ιερά χώματα" είναι το κείμενο με το οποίο συνοδεύει το βίντεο.

(Πηγή: You Tube / AEK FC)

"Ο Αγιασμός εν όψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά» ήταν μια γιορτή από τα παλιά, αλλά και μια εικόνα από το μέλλον".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ