ΣΠΟΡ

Προς νέα αναβολή το ντεμπούτο του Νεϊμάρ με την Παρί

Προς νέα αναβολή το ντεμπούτο του Νεϊμάρ με την Παρί
REUTERS/Christian Hartmann

Το πολυπόθητο ντεμπούτο του Βραζιλιάνου επιθετικού, Νεϊμάρ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της Παρί με τη Γκινγκάμπ την Κυριακή το βράδυ. Το μόνο που απομένει είναι το έγγραφο για την έγκριση της μεταγραφής το οποίο αν δεν έχει σταλεί ως τότε, θα υπάρξει... αναβολή και ο Νεϊμάρ θα παίξει την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα με την Τουλούζ μπροστά στους φίλους της Παρί.

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με την Le Parisien, προκαλείται από την ισπανική LaLiga , που ήδη βρίσκεται σε σύγκρουση, με την ισπανική ομοσπονδία.

REUTERSJohn Schults

Πηγή:REUTERS/John Schults

Ωστόσο, στο Παρίσι προετοιμάζουν μια επιστολή προς τη FIFA, προκειμένου η Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει προσωρινή άδεια.

REUTERSChristian Hartmann


Πηγή:REUTERS/Christian Hartmann

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας L'Equipe, που επικαλείται πηγές μέσα από την ισπανική ομοσπονδία, την ολοκλήρωση της μεταγραφής εμποδίζει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν 15 ημέρες περιθώριο από την ημέρα της αίτησης, που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη να εγκρίνουν τη μεταβίβαση. Μετά τη λήξη αυτού του ορίου ο γαλλικός σύλλογος θα μπορούσε να στραφεί στην Fifa, αλλά είναι πιο πιθανό η παγκόσμια ομοσπονδία να την ικανοποιήσει με προσωρινή άδεια για να αποφευχθεί η περαιτέρω αντιπαράθεση.

Ο Νεϊμάρ μπορεί ακόμα να μην έχει πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο αλλά η φανέλα που θα φορά, έχει ήδη καταφέρει να αποφέρει στα ταμεία της γαλλικής ομάδας αρκετά εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, η φανέλα με το νούμερο «10» έχει εξασφαλίσει ήδη στην Παρί περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ.

REUTERSChristian Hartmann1

Πηγή:REUTERS/Christian Hartmann

ΔΗΜΟΦΙΛΗ