ΣΠΟΡ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει τι έκανε το καλοκαίρι (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει τι έκανε το καλοκαίρι (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτεται στο κανάλι των Μπακς ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SHAWN THEW

Την ώρα που οι Μιλγουόκι Μπακς προετοιμάζουν τη νέα σεζόν με βίντεο από τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Greek Freak αποκαλύπτει τι έκανε όλο το καλοκαίρι, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας και την εμβληματική μορφή του Τζιμ Πάσκε, του ανθρώπου που περιγράφει τους αγώνες των Μπακς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ζεσταίνουν τις μηχανές τους για τη νέα σεζόν που έρχεται στο NBA, με μεγάλες προσδοκίες που στηρίζονται ασφαλώς στον All Star Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της περασμένης σεζόν ο Έλληνας διεθνής είναι το κεντρικό πρόσωπο.

17309280


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζεσταίνει τις μηχανές του - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ERIK S. LESSER)

Με τέτοιες φάσεις οι Μπακς δημοσιοποίησαν και το αγωνιστικό πρόγραμμα της νεάς χρονιάς καλώντας τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια να βρεθούν και πάλι στα play offs.

Ο "κωμικός" Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η 16η Αυγούστου κάθε χρόνο είναι η επίσημη γιορτή στην Αμερική για να μπορέσει ο καθένας να γίνει κωμικός για λίγα λεπτά. Tell a joke Day - η ημέρα που λέμε ανέκδοτα, και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Γιάννης Αντεττοκούνμπο. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα πάντως, όχι με τόσο μεγάλη επιτυχία, προσπαθώντας να "παντρέψει" τον Μπάρακ Ομπάμα και το γνωστό τραγούδι All by Myself.

Ξέρω τι έκανες το καλοκαίρι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κίνα έχοντας υποχρεώσεις με το NBA και ακόμη με ένα μεγάλο ερωτηματικό τι θα γίνει με την εθνική ομάδα μετά και τον τελευταίο του τραυματισμό στο φιλικό με το Μαυροβούνιο. Πάντως ο Greek Freak μίλησε στο κανάλι των Μπακς για το πως πέρασε το καλοκαίρι του. Έκανε αναφορά στις διακοπές του, την προετοιμασία του αλλά και το Antetokounbros Event. Στο απόσπασμα αυτό δεν υπάρχει αναφορά στην εθνική ομάδα.

4128596


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την κοπέλα του στο ΣΕΦ στις αρχές του καλοκαιριού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

"Πήγα πρώτα στην Ισπανία για δύο εβδομάδες, μετά στην Ελλάδα για μιάμιση εβδομάδα και μετά στο Fresno για άλλη μία εβδομάδα. Στη συνέχεια προπονήθηκα για δύο σερί εβδομάδες με τον Thon (Maker). Ο Thon είναι ωραίος τύπος, έχει πλάκα, είναι πολύ ανταγωνιστικός. Μπορώ να το δω στα μάτια του ότι δουλεύει. Κάθε μέρα. Δουλεύει σαν εμένα".

4166384


(Ξεχωριστή αναφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο event του καλοκαιριού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Για το Antetokounbros Event υπογράμμισε: "Είναι ένα παιχνίδι που κάνουμε κάθε καλοκαίρι και για το οποίο ανυπομονούμε. Είναι σαν ανοιχτή πρόσκληση σε παίκτες του ΝΒΑ και της Euroleague, σε όσους θέλουν να
μας κάνουν παρέα και να παίξουν μαζί μας. Είναι απλά ένα παιχνίδι με το οποίο θέλουμε να προσφέρουμε διασκέδαση στα μικρά παιδιά. Είναι όμως και για μένα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, επειδή έχω την ευκαιρία να παίξω με πολλά ινδάλματα των παιδικών μου χρόνων, παίκτες που θαύμαζα όταν ήμουν μικρός".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ