ΣΠΟΡ

Όταν ο Ζιντάν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες (vid)

Όταν ο Ζιντάν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες (vid)

Μια άλλη εικόνα από αυτή του σκληρού... έβγαλε προς τα έξω ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Telefoot.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κλήθηκε να σχολιάσει την ιστορική... «κεφαλιά» στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006.

«Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για την πράξη αυτή. Νιώθω άσχημα απέναντι σε όλους όσοι κάνουν το ποδόσφαιρο διαφορετικό, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου, οφείλω να το αποδεχθώ αφού υπήρξαν και πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα», ήταν η απάντηση του Ζιζού αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Ωστόσο, η στιγμή που ο πρώην αστέρας της Εθνικής Γαλλίας «λύγισε» μπροστά στην κάμερα ήταν όταν άκουσε ηχητικό απόσπασμα από τα λόγια του πατέρα του, Σμαϊλ:

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να τού λέω ότι τον αγαπώ. Κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Όταν τους τηλεφωνώ, τούς το λέω συνέχεια. Και πριν, και μετά και για πάντα...».

Ο Ζιντάν δάκρυσε καθώς θυμήθηκε τα παιδιά του χρόνια, τους γονείς Σμαϊλ και Μαλίκα, που έφυγαν από την Αλγερία το 1953 και εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ